2777
2789
عنوان

ویزیت دکتر

1530 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها من امشب بعد از هشت نه ساعت معتلی پیش یه دکتر فوق تخصص بهم گفت ک برو رویال ژل بخور و با ازمایش شوهرت بیا برام دارو ننوشت من سه دوره لترازول هاچ ام جی و یک بار هاچ سیجی زدم اولین بار بود پیشش میرفتم خیلی ناراحتم هیچ تشخیصی بهم نداد چرا بام اینجور کرد گفت برو روز سه پریودت بیا تا سونوت کنم دارو بدم 

برم پیش دکتر قبلیم؟! این هر دفعش همینه هشت ساعت نه ساعت معتلی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصفهان هتاو تهرانی

کارش خوبه ها اما اره خیلی معطلی داره 

اون سه بار فولیکول خوب داشتی؟؟؟

اگ فولی خوب داشتی خب باید همسرت حتما ازمایش بده 

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
کارش خوبه ها اما اره خیلی معطلی داره  اون سه بار فولیکول خوب داشتی؟؟؟ اگ فولی خوب داشتی خب با ...

فولی دوتا داشتم مثلا یکیش ۱۵ بود یکیش هفت تازه با دارو

کارش خوبه ها اما اره خیلی معطلی داره  اون سه بار فولیکول خوب داشتی؟؟؟ اگ فولی خوب داشتی خب با ...

کلا حالم بد شده چون خیلی معتل شدم اصلا توانشو ندارم

بنظرم اشتباه کردم عوض کردم دکترمو همون درمانم میکرد داروهامو اضاف میکرد خوب میشدم

چمیدونم مخم نمیکشه

کلا حالم بد شده چون خیلی معتل شدم اصلا توانشو ندارم بنظرم اشتباه کردم عوض کردم دکترمو همون درمانم م ...

اون یکی دکترت کی بود؟؟؟

منم رفتم پیش هتاو تهرانی اما منم احتمالا دکترمو عوض کنم

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
اون یکی دکترت کی بود؟؟؟ منم رفتم پیش هتاو تهرانی اما منم احتمالا دکترمو عوض کنم

من ک اصلا تحملشو ندارم بخاد اینجور باشه برم ساعت دو شب برگردم خونه اصلا ادم میترسه

با اون همه پروندم اصلا بهم دارو نداد کل اون آزمایشات گرونم گفت باید تکرار کنی یعنی سه چهار ملیون فقط ازمایشات میشه 

شوهرم هنوز ازمایش نداده ولی خودم عکس رنگی گرفتم گفت لوله چپت چسبندگی داشته باز شده راستت یکم داشته باز شده 

من ک اصلا تحملشو ندارم بخاد اینجور باشه برم ساعت دو شب برگردم خونه اصلا ادم میترسه با اون همه پر ...

والا منم این سری راضی نبودم ازش 

مطبش خیلی بی نظمه