2777
2789
عنوان

ویزیت دکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 23 پست
سلام منم شنیدم خیلی سرش شلوغه حتی تا ساعت 4صبح ویزیت می‌کنه 

اره ویزیت میکنه ولی من ساعت ۲ظهر میرم مطب و تا همون ۱۰ اینا کارم راه میفته سری اول ۴ونیم عصر ویزیت شدم ساعت ۱۱و نیم شب رفتم داخل ساعت یک برگشتم خونه

سرش ب شدت شلوغه 

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
اره ویزیت میکنه ولی من ساعت ۲ظهر میرم مطب و تا همون ۱۰ اینا کارم راه میفته سری اول ۴ونیم عصر ویزیت ش ...

سلام دوستان به نظر شما من همین اصفهان کارم رو ادامه بدم یا برم تهران مرکز مام من یکبار پیش دکتر رضوی تخمک کشی کردم همه فولیکول هام پوچ بودن حالا موندم برم تهران یا همینجا شهید بهشتی دوباره برم لطفاً راهنمایی ام کنید اگر اطلاعات دارین ممنون 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوستان به نظر شما من همین اصفهان کارم رو ادامه بدم یا برم تهران مرکز مام من یکبار پیش دکتر رضوی ...

نظر من اینه که برید کلبنیک ناباروری اگر بقیه مراحلو‌انجام دادید ای وی اف کنید یا تخمکاتونو فریز کنید 

نظر من اینه که برید کلبنیک ناباروری اگر بقیه مراحلو‌انجام دادید ای وی اف کنید یا تخمکاتونو فریز کنید ...

هم تو کلینیک ناباروری شهید بهشتی اصفهان انجام دادم حالا موندم برم ناباروری تهران یا همون ناباروری اصفهان ؟