2777
2789
عنوان

قد بلند

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 36 پست

آره خوبه ولی به شرطی که لاغرنباشه ووزنش نرمال باشه دانشگاه جایی هست که افراد مفیدجامعه اونجاتحصیل میکنن وهمه تحصیل کرده وباسواد ان  اگراوناهم بخوان کسی رومسخره کنن واقعا متاسفم 

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۱۷۰ام

قدمو دوست دارم چون مثل مدلها هستم به نظرم خوشگله

بودن افرادی که حرفهای منفی زدن ولی خیلی ها هم آرزوشون این قده در نتیجه کاری به بقیه نداشته باش زندگیتو بکن هر کی یه چیزی میگه😄

دس رو دلم نزار که خونه 

از فامیل و دوست و اشنا و عریبه سر قدم متلک شنیدم

کی میگه خوبه؟اگه اطرافیانت بلند قد باشن خوبه ولی من چه تو فامیل چه تو مدرسه هرکی بود ازم کوتاه تر بود منم بینشون خیلی ضایع بودم از بس تیکه و متلک چ شوخی چ جدی شنیدم یمدت افسرده شده بودم کسی میگه قد بلند اپشنه ک خودش کوتاهه قدش نمیدونه چقدر سخته انگشت نما بودن تو ی جمع یا اطرافیانش قد بلندن

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

دس رو دلم نزار که خونه  از فامیل و دوست و اشنا و عریبه سر قدم متلک شنیدم کی میگه خوبه؟اگه اطر ...

آره بقیه اطرافیانم بلندن ولی بعضی ها یه واکنش هایی نشون می‌دن آدم دلش میخواد آب شه یا کنار بعضی از مردا ک کوتاه ترن آدم احساس غول بودن میکنه با اینکه قد بالای ۱۷۳ میشه نرمال آمریکا

آره بقیه اطرافیانم بلندن ولی بعضی ها یه واکنش هایی نشون می‌دن آدم دلش میخواد آب شه یا کنار بعضی از م ...

فقط کسایی ک بلندن میتونن درک کنن یجایی قدت خیلی با خانوما و حتی اقاییون تفاوت داره چقدر ادیت کنندس و باعث از بین رفتن اعتماد بنفس میشع مخصوصا ک الان اکثرا ب قد کوتاه علاقه پیدا کردن و قد زیر۱۶۰ی جور اپشن خاص شده

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

خب شما نرمالی قشنگ تو کشور ما قد شما قشنگ اوکیه 

نمیدونم الان باید بگم ممنون تشکر یا چی🙂 ولی هرکی با هر قدی ویژگی های خاص خودشو داره که باید شکوفاشون کنه اون موقعس که تاثیر خودشو تو این دنیا میذاره

فقط کسایی ک بلندن میتونن درک کنن یجایی قدت خیلی با خانوما و حتی اقاییون تفاوت داره چقدر ادیت کنندس و ...

اوهوم از این بدتر اینه تو عروسی یا کلا مهمونی همش باید کفشای تخت گرفت من یه دونه هم پاشنه دار ندارم همش تخت

نمیدونم الان باید بگم ممنون تشکر یا چی🙂 ولی هرکی با هر قدی ویژگی های خاص خودشو داره که باید شکوفاشو ...

تعریف بود عزیزم😅😅منظورم اینه ک قد شما هم بلنده منطقی هستش 

اوهوم از این بدتر اینه تو عروسی یا کلا مهمونی همش باید کفشای تخت گرفت من یه دونه هم پاشنه دار ندارم ...

بدتر از اون اینکه بازم با کفش پاشنه تخت از کسایی ک کفش پاشنه ۱۰سانتی پوشیدن بلندتری😑بازم ی عالمه تفاوت قد دارین