2777
2789
عنوان

قد بلند

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 36 پست
وای دقیقاااا بلاخره یکی درک کرد 🙃🙃

اخه تا جای طرف نباشی نمیدونی اون بیچاره چی میکشه

من ب هرکی میگم بابا قد بلند مخصوصا واسه دختر ادمو فقط معدب میکنه و اعتماد بتفسو میاره پایین گوش نمیکنن ولی من میدونم چون تو مدرسه همکلاسیام۱۵۰ام بودن بلندترینشون۱۶۸بود ولی من چون لاغر بودم خیلی بلندتر نشون میدادم ما فامیلامون چه مرد چه زن همه قدا متوسطه زنا بین۱۵۰تا۱۶۵ مردام بین ۱۷۰تا۱۸۰ خب طبیعیه ک من خیلی تابلوام اون وسط مخصوصا وقتی کنار یکی وایمیسی یا سرپایی تو خیابون همه یجوری نگات میکنن وقتیم میری خرید چون اکثر خانوما قدشون متوسطع بعصی لباسایی ک میپسندی سایت ندارن و برات کوتاهه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه تا جای طرف نباشی نمیدونی اون بیچاره چی میکشه من ب هرکی میگم بابا قد بلند مخصوصا واسه دختر ادمو ...

آره دقیقااا می‌فهمم تا یه حدی خوبه واقعا شیکه ولی از یه جایی به بعد یکم آدمو معذب میکنه من واقعا عاشق قدمم ولی بعضی اوقات آدم میریزه بهم دیگه 

نظرات كاربرها برام جالبه 

فكر نميكردم كساني كه قد بلند هستن اعتماد به نفس نداشته باشن چون هميشه فكر ميكردم كه مغررن بخاطر قدشون!

من قدم ١٥٧ هست هميشه معذب هستم احساس بدي تو جمع ها دارم فكر ميكنم كوچولو هستم

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
آره دقیقااا می‌فهمم تا یه حدی خوبه واقعا شیکه ولی از یه جایی به بعد یکم آدمو معذب میکنه من واقعا عاش ...

اره😊ولی باور کن کسی بخواد مسخره کنه بالاخره یچیزی گیر میاره قدت بلند باشه میگه دراز کوتاه باشی میگه کوتوله لاغر باشی میگه نی قلیون چاق باشی میگه خیکی عمل کرده باشی میگن پلاستیکی نچرال باشی یه چیز میگن نباید زیاد به حرفشون گوش داد من خیلیارو دیدم ک همش بخاطر قدم بهم تیکه مینداختن و مسخرم میکردن ولی بعدا پست سرم گفته بودن خوشبحالش قدبلنده چندتاییشونم از بس رفتن دکتر و امپول و قرص و اینا مصرف کردن تا ۳ ۴ سانت قدشون بلند بشه ولی نشد بخاطر همین از رو حسودی بدتر منو مسخره میکردن ای کاش برای بزرگتر دیده شدن خودمون بقبه رو کوچیک نکنیم❤️

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

نظرات كاربرها برام جالبه  فكر نميكردم كساني كه قد بلند هستن اعتماد به نفس نداشته باشن چون هميش ...

اکثر خانومایی ک قد بلند بودنو دیدم اعتماد بنفسشون خیلی پایین بود چون از طرف جامعه و مخصوصا خود خانوما مورد تمسخر و توهین قرار میگیرن در حالی ک واقعا قد بلند عیب نیست ک مسخزه بشه.ولی خوشبحال شما ک قدتون ۱۵۷عه.شما بین خانوما کاملا قدتون عادیه چون بیشتر خانوما تو همین رنجه قدشون هروقت بخواین بلندتر دیده بشین کفشه پاشنه بلند یا لز دار میپوشین هروقتم بخواین ریزه میزه باشین کفش با پاشنه تخت☺️برای قد بلندم حسرت نداشته باشید چون نداشتنش واقعا بهتر از داشتنشه

اکثر خانومایی ک قد بلند بودنو دیدم اعتماد بنفسشون خیلی پایین بود چون از طرف جامعه و مخصوصا خود خانوم ...

ممنون از دلداري كه دادي باورم نميشه كه  قد كوتاهم برام حسن محسوب بشه چون هميشه بابت قدم ناراحتم 

خداوندا مرا به حال خود رها مكن