چند وقت پیش یه تاپیک بود راجب دختره تو دانشگاه گفته بود ک قدش بلنده و به نظر همه جذابه یعنی قد بلند باشه تو دانشگاه مسخره نمیکنن؟؟؟ خیلی رو مخمه این قضیه چون منم قدم بلنده ولی تو مدرسه هم همیشه مسخره میکردن یعنی دانشگاه بهتره ؟؟؟کلا قد بلند خوبه به نظرتون ؟ مثلا ۱۷۶ ، ۱۷۷ اینا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ۱۷۱ هستم خیلی راضیم اره بنظرم قدبلند ادم بیشتر داخل چشمه
وزنمم۵۹
روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚
قد دست خود ادم نیست که ادم بخواد بابتش نگران باشه چه کوتاهه کوتاه باشی چه بلنده بلند نه کسی مسخرت میکنه و نه کسی حق نظر دادن داره چون دست ادم نیست پس خودتو درگیر این چیزا نکن
بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :')
منم خودم مشکلی ندارم با قدم دوسش دارم اعتماد به نفس میده ولی چون از مدرسه خاطره ی خوبی ندارم باز دبیرستان بهتر بود یکم عقلا میرسید انگار ولی ابتدایی بودم قشنگ تا مرز یه میرفتم😅😅
دانشگاه برا قد بلند سر دست میشکنن من مدرسه ک میرفتم اتفاقا حسرتمو میخوردن
منم ۱۷۱ هستم ۱۸ سالمه امسال دیپلم گرفتم همه داخل دبیرستان عاشق قدم بودن 😂😍
روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚