2777
2789

از یکی از علمای بزرگ نقل شده ۱۳۵ مرتبه ذکر 

لَعَنَ اللهُ قاتلیکِ وضاربیکِ وظالمیکِ وغاصبی حقّکِ یا مولاتی یا فاطمه الزهرا

لطفا هرکس میتونه برای برگشتن آرامش به زندگی هممون و بالا بودن پرچم عزیزمون ذکر رو بگه ان شالله به حق دلای پاک همگی تون روزهای خوب در راه باشه،

خواهشا بحث سیاسی نکنید تاپیک تعطیل نشه ،التماس دعا از همگی

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت بحث سیاسی رو شروع میکنه بعد میگی نکنید اینجا جای اینکارا نیس 

من اصلا بخث شروع نکردم عزیزم فقط خواهش کردم هرکس براش مقدوره ذکر بگه اگه برای شما باعث ناراحتی شده عذر خواهی میکنم

الناز موسوی: 🔺 تو #ایران، شورش میکنن حجاب زنها را بردارن ✅ تو #قطر، تبلیغ حجاب میکنن حتی برای ...

موضوع فقط حجاب نیست این فقط نشانه اعتراضه .. اعتراض به این همه بی عدالتی و فقر و گرونی کلاتو بنداز بالا تر 

من که دیگه حوصله هیچی و ندارم 

اهالی نی نی سایت. من اسم کاربرایی که باهاشون دعوام میشه یا بحثمون میشه رو یادم میره ، بازم ریپشون میکنم یا میرم به تاپیکشون 🥴اصلا به اسم کاربری توجه نمیکنم 😐دست خودم نیست. شما هم مثل منید؟؟
ممنون عزیزم لطف کردی ولی کاش ترجمشم میزاشتی که بدونیم چی داریم میگیم 

اگه اشتباه نکنم معنیش میشه لعنت خدا بر قاتلان حضرت زهرا و کسانیکه به حضرت زهرا سلام الله ظلم کردن و حق ایشان را غصب کردند و به ایشان ضربه زدند ،یامولاتی یا فاطمه الزهرا هم که یعنی ای مولا و فریاد رس من حضرت زهرا (س