2777
2789

بچه ها من چند ساله درگیرم چندین بار هم چکاب دادم مشکلی نداشتم حتی ۴ ماهه راکوتان میخورم باز خوب نشدن...

از بهترین لوازم بهداشتی هم استفاده می‌کنم ژل شستشو و آبرسان نیتروژینا و تونر تی تری بادی شاپ ولی باز فایده نداره...

حالا میخوام فیس واشم رو عوض کنم پیشنهادی دارید؟پوستم به شدت حساسه و سریع قرمز میشه

زیادی حساسی یه مدت موادشیمیایی نزن

دوباره تنها میشوی تنها میخوابی تنها غذا میخوری و تنها میمیری... زندگی چیزی نیست جز روایت دویدن های مداوم شادی های کوتاه و غم های عمیق و ...

من سیمپل میزنم واسه پوستای حساسه راضیم ازش مرطوب کننده هم همینه منم راکوتان میخورم فعلا که جوش نمیزنم خداروشکر شاید باید دوزتو ببری بالا دکترت چی میگه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما شاید مشکل داخلی دارین برو ازمایش بده ببین کبد چربی یا کیستی یوبوستی یا خدایی نکرده ...نداری؟

کاربر قدمیم       نی نی یار جون هر کی دوست داری تعلیق نکن بخدا دختر خوبیم💔😂
من سیمپل میزنم واسه پوستای حساسه راضیم ازش مرطوب کننده هم همینه منم راکوتان میخورم فعلا که جوش نمیزن ...

روزی دوتا میخورم😒 کدوم برندش رو میخوری؟

من حدود دو سال پیش هم مصرف کردم بعد ۶ ماه جواب داد...

الان بیشتر قرمزی جای جوش رو اعصابمه

آره کلا پوست خیلییییی حساسی دارم در حدی که آب میزنم هم ملتهب میشه... ولی نمیشه که صورتم رو نشو ...

من گفتم صورتتو نشوری؟ آبه خالی بزن

دوباره تنها میشوی تنها میخوابی تنها غذا میخوری و تنها میمیری... زندگی چیزی نیست جز روایت دویدن های مداوم شادی های کوتاه و غم های عمیق و ...