2777
2789

سلام دوستان مشهدی ها عزیزم....من از نت آدرس دکتر عزت شبانی رو پیدا کردم و زنگ زدم گفتم دکتر شبانی گفتن اره برا نوبت حضوری بیا.....روی در مطب هم زده بود دکتر شبانی ولی روی برگه داروهام مهر دکتر مهری مرادی فر......ینی همون دکتره،،اسمش عوض کرده؟چجوریاست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش این دکتر بیمارستان امام زمان هم میشینه نامرد پول ویزیت میگیره ولی دارو نمیده حتما باید بری مطبش خیلی حروم خوره ولی دکتر شهره سعید کارش خیلی خوبه اصلنم مثل این خانوم رفتار نمیکنه 

نه ببین من برای کنترل بارداری رفتم...تو‌نت هم میزنم عکس شبانی و مرادی فر یکیه....شما کدوم مطب میری؟ا ...

.آها من با یه دکتر دیگه اشتباه گرفتم.. دکتر عزت شبانی طلاب مفتح 5 ساختمان بعثت میشینه

.آها من با یه دکتر دیگه اشتباه گرفتم.. دکتر عزت شبانی طلاب مفتح 5 ساختمان بعثت میشینه

اره منم همین رفتم ولی مهری مرادی فر بود با اینکه رو در مطب زده بود عزت شبانی،،،،ساعت یک تا سه بود ،درسته؟

اره منم همین رفتم ولی مهری مرادی فر بود با اینکه رو در مطب زده بود عزت شبانی،،،،ساعت یک تا سه بود ،د ...

شبانی دیگ نمیاد بجای خودش مرادی فر رو گذاشته برام دوباره پیش این پرونده تشکیل دادن اون پرونده قبلیم دیگ ک پیش شبانی بودم باطل شد یجورایی چون کلا تحت نظر اینم .

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 
شبانی دیگ نمیاد بجای خودش مرادی فر رو گذاشته برام دوباره پیش این پرونده تشکیل دادن اون پرونده قبلیم ...

سلام عزیزم دکتر خوبیه؟ راحت سزارین میکنه یا ازینایی ک سخت میگیرن میگن طبیعی؟؟؟

شبانی دیگ نمیاد بجای خودش مرادی فر رو گذاشته برام دوباره پیش این پرونده تشکیل دادن اون پرونده قبلیم ...

سلام عزیزان دکتر شبانی برای دوره فلوشیپ فوق تخصص نازایی رفتن واز اول سال جدید ۱۴۰۳دوباره برمیگردن واز ۸ فروردین مطب فعال میباشد