2777
2789
عنوان

کمککککک

42 بازدید | 3 پست

من یه همکلاسی دارم شدیدا تو مخ واقعا هروقت تقلب بخاد پیش من میشینه یعنی فکر کنید امتحان باشه بدو بدو میاد پیش من سر آخرین امتحان انقدر تمرکزم و خراب کرد برگه انداخت نمرم افتضاح شد ما اگه ۲ و ۳ بزاریم ب کل اشتباه میشه همه چی دیروز که اومد گفتم باز تو اومدی از من استفاده کنی هروقت کارت لنگه میای پیش انگاری خیلی بهش بر خورده بعد کلا اون یکی دوستتم بخاطر اون واسه من طاقچه بالا میندازه من عاشق درسم عاشق هدف هام کلا میخام اینو بگم خط هامون فاز هامون از هم جداست کلا آدم هایی نیستن که خیلی اوکی باشن و با از دست دادنشون چیزی کم شده باشه ازم اما واقعا ناراحت شدم که امروز یه تیم شدن من تنها البته ابن تنهایی و به روم نیاوردم اما این درسته که بخاطر تقلب کنار من باشن و واقعا شرایط و وقت کم باعث میشه نتونم یه وقتا برسونم اما جوری رفتار میکنن انگار طلب کارن واسشون همه کارم کردم فیلم میگرفتم برای تدریس شب امتحان که نمره خوب بگیرن انقدر کمکشون کردم اما این رفتار ایا درسته ؟؟؟واقعا دلم شکست امروز چرا خوبی های دیگرانو وظیفه میدونن بعضی ها؟کلا رفتارشون انقدر بده حس میکنم واقعا تحمل او ۸ ساعت مدرسه کوفتی و ندارم دیگه آخر خوبی هایی که کردم همینه؟بخاطر تقلب من و میخاستن؟؟مسخره است آخرین بازم پیش من نشست و امتحانش نیوفتاد حالا امروز قیافه میگیره بهترین واکنش چیه مقابلشون یعنی ؟

کمبود اعتماد به نفس لطفا راهکاری میدونید بهم معرفی کنید ❤️❤️❤️

آره عزیزم همچین چیزو منم تجربه کردم دانش آموز زرنگی باشی همجین آدما دورت جمع میشن اهمیت نده بهشون اونا که دیگه دوست نیستن بزار کنار تو در قبال نمرات بقیه مسئول نیستی برای تلاشات ارزش قائل شو و بهشون رو نده برو با بچه زرنگا رفیق شو❤️

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان