2777
2789
مهندسی ها برای مهاجرت خیلی خوبن  بر خلاف ایران افرادی ک ریاضی محض فیزیک محض شیمی محض میخونن تو ...

عمران شاید کاریابیش خیلی قوی تر باشه

ولی درامد یه عمرانی و معماری هم سطح قابل قیاس نیست

شرکت ما برای یه رستوران از زیر ساخت تا تحویل کار ۹۰۰ تومن قرار داد بسته چیزی که بدون مواد اولیه نصفش سوده خالصه

و این پروزه ماکزیمم ۸۰ روز زمان میبره که همزمان رو چند تا افیس هم کار میکنن در کنارش

به قول استادمون هرچی پیش میریم گرایش مردم به زیباسازی بیشتر میشه که نتیجش میشه نیاز بیشتر به معمارها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا باید چیکار کرد میشه توضیح بدی گلم ؟

برای تولید و ساخت قطعات صنعتی ازشون استفاده میشه

اینجور که میدونم بعدا میتونن در کارخانجات تولید فولات و تولید خودرو و تولید ماشین الات صنعتی و.. کار کنن

خیلی رشته پر طرفداری نیست ولی خب بازار کاری و اینده شغلی خوبی داره

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
دقیقا باید چیکار کرد؟

عزیزم مهندسی عمران بازار کارش خوبه

البته بیشتر بدرد پسرا میخوره تا دخترا

ساختمان سازی ، برج سازی ، پل یا تونل و...

نرهای به ظاهر محترم سایت بارها گفتم درخواست دوستی نفرستید باسپاس.

عزیزم مهندسی عمران بازار کارش خوبه البته بیشتر بدرد پسرا میخوره تا دخترا ساختمان سازی ، برج سازی ، ...

خب وقتی بدرد دخترا نمیخوره و کاری ک بیشتر مردونس بهش کاری ندارم کلا دنبال ی رشته مناسبم ..

شما کدوم رشته رو انتخاب میکردین؟

من حقیقتا رشتم تجربیه اما خواهرم رفته ریاضی و به نظر من از همه جون دار تر هوا فضا و مهندسی کامپیوتره، ولی باید دووم بیار تو اینجور رشته ها

باید همش چیزای جدید یاد بگیری تا بتونی تو رشته های مهندسی موفق باشی ، باید توی اکثر شاخه های رشتت سرک بکشی ببینی چه خبره و اطلاعات نه خیلی کامل اما متوسطی داشته باشی تا هی برات درخواست کار بیاد وگرنه شما دانشگاه شریفم درس بخونی شاید اولش درخواستات زیاد باشه ولی بعدش که بفهمن بی سوادی بیخیالت میشن 

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی