2777
2789
معماری رشته خیلی پر هزییمه ایی هستش  ساخت ماکتاش دهنتو سرویس میکنه

از دهن سرویس شدن گذشتم

تو دوره ی کارشناسی یکی هزینه داره

ولی ارشدم خرجش خیل کمتر بود

ماکتا هم زیاد سر ابزارش وسواس به خرج ندین زیاد پرهزینه نیست 

عزیزم در وهله اول در نظر بگیر که اولویت در رشته ریاضی فیزیک با بچه هایی هست که دانشگاه های تاپ کشور درس میخونن چون کلا چند تا دانشگاه تاپ بیشتر نداریم برای بچه های ریاضی و مثل رشته تجربی نیست که بگیم همه جا خوبه فقط رشته مهمه در ریاضی هر دو بسیار مهمه

ولی رشته های اینده دار طبق چیزایی که تو گوگل نوشته بودن و من خودم مشاورم و اینا میگفتن ایناست:

مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، مهندسی متالوژی، مهندسی نفت، مهندسی هوا فضا، مهندسی شیمی، مهندسی پزشکی،مهندسی پلیمر، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی شهر سازی، مهندسی ساخت و تولید

البته باید در نظر بگیرید که برای خروج از کشور میخواید مهندسی هارو یا برای ایران موندن

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ممنون پدرشما ک رشتشون این بود الان دارن چیکار میکنن کار دقیقشون چیه راضی هستن ازش؟

پدر من مدیر تولید ی شرکتن 

ماهی ۲۰ میلیون حقوق . 

کارگاه شخصی ام دارن  

مغازه ام داریم 

چطور مگه

خلاصه ایی از نینی سایت با مادرشوهر ، شوهر، اقوام شوهر و قوم قبلیه شوهر دعوا کردم 😐 بیبی زدم منفی شد اقدامم چرا حامله نمیشم 😶 حامله ها :نشستم زمین یکم شتاب داشتم بچم نیوفتاد ؟ صدای تلویزیون از ۹ رفت ۱۰ بچم گوشاش ناشنوا نشه😐 عقدا و رلا : بیاید برام گل خریده ببینین😐( حسادت عزیزم چشامون در اومد ) ما کنکوریا: چطوری توی یک روز ۴۸ ساعت درس بخونم 😐 اگر ۴۸ ساعت درس بخونم قبول میشم؟ 😐 تینیجرای سایت در قالب بزرگسالان : شوهرم پزشکه با مازراتی اومده دنبالم برام سرویس طلا خریده😐 یک عده ی همه کاره ی هیچ کاره ام داریم ک بیاین عکس بینی ام بیاید عکس لبام بیاین عکس شلوارم لباسم  ناخن انگشت یکم کوچیک پام 
پدر من مدیر تولید ی شرکتن  ماهی ۲۰ میلیون حقوق .  کارگاه شخصی ام دارن   مغاز ...

عزیزم قصد بدی ندارم میخوام ببینم از نظر کار برای این رشته کار هست یا نه و اینکه رشته ی خوبیه یا نه

مهندسی متلوژی چیه دقیقا

مهندسی و علم مواد

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز