2777
2789
عنوان

ازدواج

222 بازدید | 28 پست

سلام دعایی برای ازدواج  اومدن و‌خاستگار‌میشناسید بگید؟

من‌ قرآن‌ ختم کردم کلی هم ذکر‌گفتم دعا های قرآنی

ولی خب نشد

دعاهایی هم که از یه آقایی سید میخواستم‌بگیرم کلی‌ هزینه‌اش هست‌ معلومم نیست جواب‌میده یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هر هفته روزش فرقی نمیکنه به نیت خواستگار یه عبا یا چادر بنداز روی سرت طوری که کامل زیرش باشی و حدیث کسا بخون اگر هم کسی میتونه واست بخونه اون زیر چادر نیاد بیرون وایسته واست بخونه بهتره.

مداح اهل بیت ع🌹

هرموقع که خدا صلاح بدونه ازدواج میکنی

من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم.چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام،همه به خودم مربوط است.مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن،روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است.زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت.مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی،هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند.شاد باش و از زندگی لذت ببر.چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند

عزبزم اون آقا سید ک شما بهش میگه اون سرو کارش با اجنه هس کلا دعا نویس یه مشت کلاهبردار هستن دوست بنده پیش یه نفر نیرفته اتفاقا اونم مثلا یه سید(دعانویس)بسیار معروف بوده میخواسته دعا بگیره که شوهرش رو زبون بند کنن اما چند وقت بعد بچش بیماری لاعلاج میگیره نکنید این کارو با خودتون باور کن دعا نویس یه در حاجت رو به روی ادم باز میکنه صد تا در مشکلات ب روی ادم باز میشه زندگی تو نابود نکن 

چندسالتونه؟

من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم.چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام،همه به خودم مربوط است.مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن،روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است.زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت.مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی،هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند.شاد باش و از زندگی لذت ببر.چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند
عزیزم هر هفته روزش فرقی نمیکنه به نیت خواستگار یه عبا یا چادر بنداز روی سرت طوری که کامل زیرش باشی و ...

اینا کجا نوشته؟ یعنی اینا از خودشون در میارن یا واقعا توی قران نوشته؟ 

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 

یه راهش که حتما باید باشه بیداری بین الطلوعینِ

نماز جعفر طیار روزای جمعه

بعدم‌ هفت پشت پدری ک مادربتو جدول بکش،هر روز برا یکیشون خیرات کن حالا قرآن ذکر یا....

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
اینا کجا نوشته؟ یعنی اینا از خودشون در میارن یا واقعا توی قران نوشته؟ 

عزیزم همه نکات که در قرآن نیست 

خییلی از احکام رو جبرئیل به پیامبر خارج از بحث قرآن آموخت .و این نکات فرعی مثل همین نکته که من به شما گفتم از بزرگان دین مثل ایت اله بهجت یه تجربه رسیده و ایشون در کتابشون آوردن.

موفق باشی 

مداح اهل بیت ع🌹