عزیزم هر هفته روزش فرقی نمیکنه به نیت خواستگار یه عبا یا چادر بنداز روی سرت طوری که کامل زیرش باشی و حدیث کسا بخون اگر هم کسی میتونه واست بخونه اون زیر چادر نیاد بیرون وایسته واست بخونه بهتره.
من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم.چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام،همه به خودم مربوط است.مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن،روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است.زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت.مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی،هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند.شاد باش و از زندگی لذت ببر.چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند
عزبزم اون آقا سید ک شما بهش میگه اون سرو کارش با اجنه هس کلا دعا نویس یه مشت کلاهبردار هستن دوست بنده پیش یه نفر نیرفته اتفاقا اونم مثلا یه سید(دعانویس)بسیار معروف بوده میخواسته دعا بگیره که شوهرش رو زبون بند کنن اما چند وقت بعد بچش بیماری لاعلاج میگیره نکنید این کارو با خودتون باور کن دعا نویس یه در حاجت رو به روی ادم باز میکنه صد تا در مشکلات ب روی ادم باز میشه زندگی تو نابود نکن
من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم.چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام،همه به خودم مربوط است.مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن،روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است.زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت.مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی،هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند.شاد باش و از زندگی لذت ببر.چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند
اینا کجا نوشته؟ یعنی اینا از خودشون در میارن یا واقعا توی قران نوشته؟
عزیزم همه نکات که در قرآن نیست
خییلی از احکام رو جبرئیل به پیامبر خارج از بحث قرآن آموخت .و این نکات فرعی مثل همین نکته که من به شما گفتم از بزرگان دین مثل ایت اله بهجت یه تجربه رسیده و ایشون در کتابشون آوردن.