2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 28 پست
عزیزم تو اجتماع باش  اگه به دعاهای این آدما بود خودشون الان بالاترین درجات رو داشتن

هستم قبلا یه بار یه ماه‌نامزد کردم‌ خیلی ام‌دوستش داشتم‌اعتیاد‌داشت جدا‌شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۳ سالمه ولی‌چون‌یه باز‌نامزدی ناموفق‌داشتم‌کلا فکر میکنم‌دیگه‌نشه‌و‌ نتونم ازدواج کنم

سنی نداری که گلم

اصلا این فکرارو نکن.هممممممه چی دست خداست تا خدا نخواد حتی یه برگ خشکیده هم از درخت نمیوفته

توکلت به خدا باشه و مطمئن باش توی یه زمان مناسب واست بهترینا اتفاق میوفته

من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم.چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام،همه به خودم مربوط است.مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن،روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است.زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت.مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی،هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند.شاد باش و از زندگی لذت ببر.چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند
بنظرم الان دوره ای نیس ک پسری سرخود بیاد خوایتگاری تا با دختر صحبت نکنن خیلیا نمیان.با کسی در ارتباط ...

نه نیستم اصلا از دوستی خوشم نمیاد قبلا مادر یه اقایی ازم‌خاستگاری کرد چند ماه باهم اشنا شدیم یه ماه نامزد کردیم من‌بهم‌زدم چون‌اعتیاد‌داشت البته اصلا بهش نمیومد،همه‌چیش خوب بود فقط اعتیاد‌داشت منم میترسم دیگه‌کسی نیاد جلو با این‌که‌نامزدیمون کوتاه بود و‌ازدواج نکردیم ولی نگران این‌موضوع ام

سنی نداری که گلم اصلا این فکرارو نکن.هممممممه چی دست خداست تا خدا نخواد حتی یه برگ خشکیده هم از درخ ...

مرسی عزیزم امیدوارم یه بار که شکست‌خوردم  دیگه از این به بعد‌خوب باشه