2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روش همون فرش طوسی بنداز..البته طوسی با ترکیب رنگ دیگه.. چون هر رنگ دیگه ای فرش بندازی که خیلی متفاوت باشه، تضاد ایجاد میشه..

بعد فرشت با هررنگی ترکیب بود،همون رنگ مبل بخر😅

امیدوارم متوجه شده باشی😬

موکت چی کردید؟ مو و آشغال نمیگیره؟ متری چند؟

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
بله فرشی ک دورش خالی باشه.  مبل هم رنگش باید با فرش همخونی داشته باشه

وسط مبلام فرش بندازم ؟اخه هالمون اگه بخوام کلش فرش کنم بنظرم دوتا میخوره 

هرموکتی مو میگیره متاسفانه😑

اره خیلی هم بده😕

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
روش همون فرش طوسی بنداز..البته طوسی با ترکیب رنگ دیگه.. چون هر رنگ دیگه ای فرش بندازی که خیلی متفاوت ...

طوسی با گل طلایی بگیرم خوبه؟

خودم قبلا میخواستم یه فرش کوچک بگیرم واسه زیرمیز وسط مبل اونجور خوب نمیشه؟

اره منم خونم کلش موکته..جاروکشیدن دیوونه میکنه ادمو..البته بازم بهتر از طی کشیدن رو سرامیکه بنظرم

من سرامیکه وای از طی کشیدن نگو. بچه‌ ها چیزی میریزن لک میشه تابستون که مکافات دارم از خاک و کثیفی.متراژش هم زیاده که بخوام پارکت کنم موکتم که اشغالگیره