2777
2789
عنوان

کیست سینه

14581 بازدید | 37 پست

خانمایی که تو سینشون کیست داره علائم شون چطوری بود؟من دوسال پیش حین معاینه فهمیدم یه چیزی اندازه فندق تو سینم بعد سرما که به اون سینم میخوره درد میگیره نزدیک پریود هم درد میکنه همون سینم یعنی خطرناکه؟خب یعنی خطرناک بود نباید تو این دوسال خودش زو نشون میداد تو سینم هیچ تغییری مثل تغییر سایز یا رنگ یا تو رفتگی نیست

خالی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی نرفتی سونو یا مامو گرافی؟

عزیزم کیست ها انواع مختلف دارند 

کیست ساده معمولا بیخطره 

ولی حتما پیگیری کن و نوع کیستت را مشخص کن

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁
یعنی نرفتی سونو یا مامو گرافی؟ عزیزم کیست ها انواع مختلف دارند  کیست ساده معمولا بیخطره  ...

نه ☹سابقه سرطان سینه هم نداریم اصلا تو اطراف مون اما مادربزرگم کیست داشت رفع شده مامانم تو سینش یه چیزی داشت نرفت دکتر خود به خود رفع شد

خالی

واسه من دردش طوری بود ک  انگار  میخای تازه سینه دراری   خیلی شدید درد داشت  ...  سفت و سنگین شده بودن سینه هام  

رفتم سونو سینه انجام دادم  بعد دکتر بهم کپسول گل مغربی و ویتامین ای ۴۰۰ روزانه داد خوردم تو ۱۰ روز  خوب شدم 

واسه من بخاطر استرس و فشار عصبی بود کیستم

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
جدی داری حرف میزنی!!!!چندسالته؟ تو اولین فرصت برو پیش ی متخصص و بگو برات سونو بنویسه 

اره خب اخه دکتر میگفت یکی که دوماه بعد از دیدن کیست اومده دیر اومده دیگع من که هیچی ۲۵ 

خالی

اگه اون چیزی که میگی تا الان همون باشه ،اگه مثلا خدای نکرده سرطان بود تو این مدت شمارو تاحالا از پا درمیاورد

از طرفی علایمی که‌گفتی ربطی به سرطان نداره

ولی برو دکتر بهت دارو میدن خودش خوب میشه  

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
واسه من دردش طوری بود ک  انگار  میخای تازه سینه دراری   خیلی شدید درد داشت &nbs ...

نه من گاهی درد داره ولی بیشتر نزدیک پریود میگن ویتامین ای فقط درد رو از بین می‌بره اما درمان نمیکنه

خالی

چطور تو سینه ات یه چیزی حس کردی تا حالا نرفتی دکتر یه سونو بدی... حداقل دیگه استرس نداری سونو همون موقع هم جوابش رو میدن. ممکنه کیست باشه توده باشه ولی رشد نکنه خوش خیم باشه. بیشتر به وضعیت سلامتت توجه کن

نترس عزیزم. من فیبروکبستیک سینه هام دکترم تشخیص داد. ببین نوک سینه رو فشار بدی اگ مایع بزنه بیرون و ...

نه خیلی خودم فشار دادم ترشح نداشت سینم ولی تو بارداری دفع پروتئین داشتم ربطی داره یا نه؟ بعد شما معاینه کردی چیزی حس کردی یا نه فقط بخاطر درد رفتی

خالی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز