2821
2789
عنوان

کیست سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 14601 بازدید | 37 پست
نه من گاهی درد داره ولی بیشتر نزدیک پریود میگن ویتامین ای فقط درد رو از بین می‌بره اما درمان نمیکنه

الان واسه من زمان پری  سینم سفت میشه و متورم و انگار داخلش چیزی هست ولی بعد پاکی پری   کامل ک ن ولی خو   برطرف میشه

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خیلی خودم فشار دادم ترشح نداشت سینم ولی تو بارداری دفع پروتئین داشتم ربطی داره یا نه؟ بعد شما معا ...

من ترشح داشت سینم رفتم دکتر گفت کلا اسکلت و بنای سینم انگار با کیسته. اینم شانس من. دفع پروتئین هم من درجریان نیستم بنظرم ربطی نداشت باش. 

چطور تو سینه ات یه چیزی حس کردی تا حالا نرفتی دکتر یه سونو بدی... حداقل دیگه استرس نداری سونو همون م ...

اره نرفتم اخه مامانمم گفت مامانش و خودش کیست داشتن رفع شد خود به خود گفتم حتما به همونا رفتم خوش خیمه

خالی
من ترشح داشت سینم رفتم دکتر گفت کلا اسکلت و بنای سینم انگار با کیسته. اینم شانس من. دفع پروتئین هم م ...

ای بابا اما شنیدم کیست هیچ وقت خطرناک نمیشه خداراشکر

خالی
نه ندادم اخه الانم زدم تو نت نوشته کیست و تومور هردو توده هستن

نه تو توده فیروادنوم داری 

منم عمل کردم وقتی دست میزنی سینه حسش میکنی مدام ویتامین ای باید بخوری و سونو حتما برو بده 

مال تو داره بزرگ میشه که درد داره باید درش بیاری به احتمال زیاد چون دیر هم درش بیاری رشد میکنه اندازه  پرتقال میشه بعد بخوای درش بیاری جاش گود میشه تو سینه 

من داشتم سال اول دکتر سونو گفت نمی خواد فعلا عمل کنی اگه دیدی رشد داشت تا سال آینده باید درش بیاری مال من داشت رشد میکرد یه جهارسانت شده بود دیگه تقریبا درش آوردم بعدم نمونه باید بدی پاتولوژی چک کنه خوش خیم باشه حتما 

ولی بعد دوسال همون اندازستا،دکتر که میرم حتما

فقط با سونو اندازش مشخص میشه 

و دکتر جراح فقط اون میتونه با دست تشخیص بده 

شما نمی تونی اندازش خودتون بسنجی عزیزم 

و حتما دکتر متخصص جراح برو بعد سونو بده برا سینه 

و هر شش ماه سونو بده تا ببینی درحال رشد یانه 

چون اگه بعد باردار بشی همینجور الان که درد داره تو بارداری دردش دوبرابر و باید قبل اقدام بارداری عمل کنی 

من خودم عمل کردم مثل شما درد داشت همینجور وقت پریودی یا گهگداری درد می‌گرفت دیگه داشت بزرگ میشد واقعا

فقط با سونو اندازش مشخص میشه  و دکتر جراح فقط اون میتونه با دست تشخیص بده  شما نمی تونی ...

باشه نمیشع دکتر زنان برم؟اخه خانم دکتر زنانه خیلی کارش خوبه دکتر جراح نمیشناسم من بچه دار شدم دوسه سال بچه بچه دار شدنم این سینم این طوری شد

خالی
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز