بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نظر من اینه پیام نور بهتره اگه درسخون باشی معدلت بالا باشه اما فکر کنم آزاد مدرکش معتبره الان همه م ...
عزیزم من دیپلم معماری دارم خواستم ادامه تحصیل بدم و کار کنم شاغل شم رشته مورد علاقه م حقوقه !! اما نمیدونم کدوم دانشگاه بهتره و کنکور نمیتونم چون سنم سه سال بزرگتراز بقیه س
عزیزم من دیپلم معماری دارم خواستم ادامه تحصیل بدم و کار کنم شاغل شم رشته مورد علاقه م حقوقه !! اما ن ...
چرا عزیزم هرچقدر باشه سنت ربطی نداره آدمای میانسال هم میرن برای کنکور برای حقوق دولتی ایندش خیلی خوبه بازم اوناهم که رفتی معدلت بالا باشه برای آزمون وکالت اطلاعاتت بهتره و راحت تری
عزیزم من دیپلم معماری دارم خواستم ادامه تحصیل بدم و کار کنم شاغل شم رشته مورد علاقه م حقوقه !! اما ن ...
اگ حقوق میخای بخونی برو ازاد چون وکالت قضاوت وسردفترداری ازمونای سختی دارن و دانشگاه ازاد بهتره ولی اگ میخای زود ب درامد برسی حقوق زمان بره ها چون من خودمم پشت ازمون وکالتم الان