2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نظر من اینه پیام نور بهتره اگه درسخون باشی معدلت بالا باشه اما فکر کنم آزاد مدرکش معتبره الان همه م ...

عزیزم من دیپلم معماری دارم خواستم ادامه تحصیل بدم و کار کنم شاغل شم رشته مورد علاقه م حقوقه !! اما نمیدونم کدوم دانشگاه بهتره و کنکور نمیتونم چون سنم سه سال بزرگتراز بقیه س 

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️

برا راحتی و هزینه ی کم میخوای پیام نور (اکثر کلاساش مجازیه)

اگه میخوای بری سرکلاس و تو فضای دانشگاه و اینا باشی ازاد بهتره

برا استخدام شدن اکثر مواقع اعبار مدرک دولتی و آزاد و پیام  نور یکیه 

چ رشته ای میخای بخونی بگو تابهت بگم

عزیزم من دیپلم معماری دارم خواستم ادامه تحصیل بدم و کار کنم شاغل شم رشته مورد علاقه م حقوقه !! اما نمیدونم کدوم دانشگاه بهتره

برا راحتی و هزینه ی کم میخوای پیام نور (اکثر کلاساش مجازیه) اگه میخوای بری سرکلاس و تو فضای دانشگاه ...

عزیزم من دیپلم معماری دارم خواستم ادامه تحصیل بدم و کار کنم شاغل شم رشته مورد علاقه م حقوقه !! اما نمیدونم کدوم دانشگاه بهتره 

عزیزم من دیپلم معماری دارم خواستم ادامه تحصیل بدم و کار کنم شاغل شم رشته مورد علاقه م حقوقه !! اما ن ...

چرا عزیزم هرچقدر باشه سنت ربطی نداره آدمای میانسال هم میرن برای کنکور برای حقوق دولتی ایندش خیلی خوبه بازم اوناهم که رفتی معدلت بالا باشه برای آزمون وکالت اطلاعاتت بهتره و راحت تری

عزیزم من دیپلم معماری دارم خواستم ادامه تحصیل بدم و کار کنم شاغل شم رشته مورد علاقه م حقوقه !! اما ن ...

اگ حقوق میخای بخونی برو ازاد چون وکالت قضاوت وسردفترداری ازمونای سختی دارن و دانشگاه ازاد بهتره ولی اگ میخای زود ب درامد برسی حقوق زمان بره ها چون من خودمم پشت ازمون وکالتم الان