2777
2789
عنوان

شیرمادر

132 بازدید | 23 پست

سلام مامانایی گه تازه زایمان کردید شیرخودتونو میدبد یا شیرخشک از همون اول بارداری دوست داشتم بچم که بدنیا میاد بگیرم بغلم و باعشق بهش شیربدم ولی بچم ازهمون روز اول توبیمارستان بزور پرستارا سینمو گرفت خونه هم اومدیم هرکاری کردم سینمو نگرفت کارم شده بود گریه لباسام از شیر خیس شده بود ولی نمیتونستم شیربدم هرکاری میکردم نمیگرفت اخر برای اینکه گشنه نمونه شیرخشک دادم خیلی ناراجتم دخترم دونیم ماهشه هموز بااین قضیه کنار نیومدم احساس میکنم مادری نکردم چون شیرخشکو همه هم میتونن بدن به بچه ولی شیر مادر رو فقط خودش میتونه بده الان هرجا عکس میبینم که دارن شیر میدن باحسرت نگاه میکنم یکبارم درست نگرفت سینمو الانم سر الرژی و ریفلاکسش هی دنبال شیرخشک مناسبم همش میگم اگه شیرخودمو مبخورد حداقل رژیم میگرفتم بچم انقد اذیت نشه واقعا شما که شیر دادید به بچتون چه حسی داشتید

عزیزم شاید سر سی‌نت مشکل داره

من هر دو بچم با شیر خشک بزرگ شدند هرشب کارم گریه و زاری و حسرت بود حس میکردم مادر نیستم .هر کاری رو امتحان کردم ولی شیرم کم بود الان هر دو مدرسه میرند خیلی هم ماشاالله باهوشند تو تلاشت رو باز بکن .اگه بچت شیر خشکی شد غصه الکی نخور  اون بزرگ میشه و تو فقط خودت و پیر میکنی .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دوماه بچم سینمو نمیگرفت. اولا همش میدوشیدم بعد با رابط خلاصه پدرم در امد تا یاد گرفت. یکی از بدترین چیزا بود. بچه اولم بود. بلد نبودم. کسی هم نبود چیزی یادم بده. 

بعدشم شیرم کم شد شیر خشک هم بهش دادم. دوتاش 

خدایا شکرت. 
چطور حس خوبی داره براتون  من چندشم میشد و ندادم

واااا جدی 😲

به نظر من یکی از بهترین مراحل بچه داری همون شیر دادن به بچه‌س اخ که وقتی سینت میگیره و تو بهش نگا کنی و هی گازت بگیره و بخنده 

یا با دستای کوچولوش هی بزنه به سینت و وقتی صدا داد بخنده 😂😂

عزیزم شاید سر سی‌نت مشکل داره من هر دو بچم با شیر خشک بزرگ شدند هرشب کارم گریه و زاری و حسرت بود حس ...

اون که مشکل داشت ولی بچمم اصلا بلد نیس بگیره الانم پستونک یا شیشه دیگه بهش میدم نمیتونه بگیره خیلی تلاش کردم اخرسینم خش‌ک شد اون همه شیر حیف شد 

واااا جدی 😲 به نظر من یکی از بهترین مراحل بچه داری همون شیر دادن به بچه‌س اخ که وقتی سینت میگیره و ...

دقیقا منم اینا توتصورم بود محکم بگیره و ول نکنه ولی من حسرتش به دلم موند

واااا جدی 😲 به نظر من یکی از بهترین مراحل بچه داری همون شیر دادن به بچه‌س اخ که وقتی سینت میگیره و ...

وای اصلن نمیتونم درک کنم بخدا 😂 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
دقیقا منم اینا توتصورم بود محکم بگیره و ول نکنه ولی من حسرتش به دلم موند

عزیزم 🥺

انشالله بچه دومت 

منم خیلی نگران این بودم ماه اول که همش با قاشق بهش شیر دادم و اصلا از شیشه شیر استفاده نکردم 

تجربه نکردی تا بدونی چی میگم  الان سینم پر جای زخمه از ناخونای کوچولوش 😍 شوهرم هم هی بهش حسو ...

۱۰ روز دادم دیگه چندشم شد ندادم 

واقعن هیچ حس خوبی نداره 

من حتی بقیه روهم میبینم  چندشم میشه 

متنفرم 😐

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
عزیزم 🥺 انشالله بچه دومت  منم خیلی نگران این بودم ماه اول که همش با قاشق بهش شیر دادم و اصلا ...

بچه اول یه چیز دیگس شور و شوقش بیشتره من بچم ریفلاکس داره ریفلاکسی ها سخت میگیرن یا نمیگیرن

بچه اول یه چیز دیگس شور و شوقش بیشتره من بچم ریفلاکس داره ریفلاکسی ها سخت میگیرن یا نمیگیرن

منم بچم ریفلاکس داره تا الان گریه‌هاش و استفراغ کردنش قط نشد 🥴🥴

ولی شیر خشک هم خوبه هاا بیرون رفتی دیگه دنبال جا واسه شیر دادن نیسی 

من الان هرجا میرم بچم پیش مادرشوهرم میمونه چون شیر خشک هم داره دیگه به فکر شیردادنش نیستم راحت میرم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز