2821
2789
عنوان

شیرمادر

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 23 پست
واسه ریفلاکس دکتر بردی دارو میخوره؟

اره پیش متخصص اطفال بردمش گفت واسش دارویی نمینویسم خودش خود به خود تا یک سالگی میره فعلا که یکم داره کمکم میشه ولی گفت همیشه یه بالشت بزار زیر سرش تا وقتی خابه با استفراغش خفه نشه 

اخه چند باری شبا بیدار شدم دیدم صورتش کبود شده یعنی واقعا معجزه خدا بود که اون لحظه بیدار شم 🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره پیش متخصص اطفال بردمش گفت واسش دارویی نمینویسم خودش خود به خود تا یک سالگی میره فعلا که یکم داره ...

متخصصتو عوض کن ریفلاکس فقط بادارو خوب میشه اگه میخواست خودبه خود خوب بشه تا ۶ ماهگی باید میشد وقتی طول بکشه الرژی هم داره که ریفلاکسشو بدتر میکنه حتما برو دارو بگیر چون واسه پسرت ریفلاکس اشکار سریع خوب میشه چقد احمق دکتره که هیچی نداده بچت عذاب میکشه.

متخصصتو عوض کن ریفلاکس فقط بادارو خوب میشه اگه میخواست خودبه خود خوب بشه تا ۶ ماهگی باید میشد وقتی ط ...

نمیدونم ولا دیگه چون خود دکتر گفتن منم  ارامش خاطر گرفتم ولی الان که خوب شده فقط بعضی وقتا استفراغ میکنه که کم کم هم داره میره 

چه دارویی به بچتون دادن؟ 

یعنی الان هم لازمه برم؟ 

ما بخاطر اینکه از وقتی به دنیا امد یکی از پاهاش مشکل داشت بیشتر دنبال کارای پاش بودیم تا ریفلاکس

نمیدونم ولا دیگه چون خود دکتر گفتن منم  ارامش خاطر گرفتم ولی الان که خوب شده فقط بعضی وقتا استف ...

فاموتیدین امپرازول موتیلیوم ریفلاکس پنهان داره دخترم که شدید هم هست اما دخترم الرژی هم داره

ریفلاکس پنهان چطوریه؟ 

شیر و اسید معده تا حلق و مری میاد بالا نمیاره اگر کنترل نشه برمیگرده توریه ها و مشکل تنفسی ایجاد میکنه خیلی عوارضش زیاده بیقراریش خیلی بیشتره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز