سلام مامانایی گه تازه زایمان کردید شیرخودتونو میدبد یا شیرخشک از همون اول بارداری دوست داشتم بچم که بدنیا میاد بگیرم بغلم و باعشق بهش شیربدم ولی بچم ازهمون روز اول توبیمارستان بزور پرستارا سینمو گرفت خونه هم اومدیم هرکاری کردم سینمو نگرفت کارم شده بود گریه لباسام از شیر خیس شده بود ولی نمیتونستم شیربدم هرکاری میکردم نمیگرفت اخر برای اینکه گشنه نمونه شیرخشک دادم خیلی ناراجتم دخترم دونیم ماهشه هموز بااین قضیه کنار نیومدم احساس میکنم مادری نکردم چون شیرخشکو همه هم میتونن بدن به بچه ولی شیر مادر رو فقط خودش میتونه بده الان هرجا عکس میبینم که دارن شیر میدن باحسرت نگاه میکنم یکبارم درست نگرفت سینمو الانم سر الرژی و ریفلاکسش هی دنبال شیرخشک مناسبم همش میگم اگه شیرخودمو مبخورد حداقل رژیم میگرفتم بچم انقد اذیت نشه واقعا شما که شیر دادید به بچتون چه حسی داشتید
اره پیش متخصص اطفال بردمش گفت واسش دارویی نمینویسم خودش خود به خود تا یک سالگی میره فعلا که یکم داره کمکم میشه ولی گفت همیشه یه بالشت بزار زیر سرش تا وقتی خابه با استفراغش خفه نشه
اخه چند باری شبا بیدار شدم دیدم صورتش کبود شده یعنی واقعا معجزه خدا بود که اون لحظه بیدار شم 🥺