2777
2789

دختر من ۱۹ ماهشه میخوام ۲۲ ماهگی بگیرمش یعنی ۲ ماه از ۲ سال کمتر چه راه حل هایی داریدممنون میشم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

۱۹ ماهش بود سرماخورد بعدش خودش شیرش رو قطع کرد طفلکم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندروز چسب زدم روش ولی هنوز شیرشب رامیدم وقتی میخوابه چسب ومسب واخ شده و... حالیش نمیشه باااید حتما ...

چتد ماهه گرفتیش دختر من چسب میکنه بدبختی شیر خشکم میخوره

خوشبحالت بچه من هم شیر خشک میخوره هم شیر خودم

پسر من شیرخشک بود 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پسر منم ۲۰ ماهشه... جدیدا عجیبب عادت کرده ب شیشه شیرش.‌  من نمیخوام از شیر بگیرمش. تا هرچی خور ...

خب با لیوان بده عادت نکنه به شیشه شیرش

خب چه اشکالی داره شیرخودت رابگیر بعدهم کم کم شیرخشک رادیگه نده بنظرم‌چون شیرخشک میخوره شیرخودت راراح ...

نه خیلی وابسته به شیر خودمه شیر خشک دو بار میدم یبار صبح یبار شب اونم خودش نمیخوره داره شیر خودمخ میخوره یهو میزارم دهنش اینجوری عادت کرده

غذا فقط پلو ماکارونی میخوره..  شیشه خراب میکنه دندوناشو

شنیدم خراب میکنه اگه زیادهم میخوره تو روز فکش راهم عیب دارمیکنه فکش کوچک میشه بعدها دندوناش به ارتدونسی احتیاج پیدامیکنهکلا پستونک وشیشه شیر زیادش مشکل  یجاد میکنه ، غذاخوردن بچه هم اگه خوب نیست بگیری بهتره