2777
2789
عنوان

شخصیت

42 بازدید | 3 پست

سلام اینکه یه سریا مغرورن یه سریا لجبازن یه سریا مهربونن و کینه ای نیستن چیزایی تو تربیتشون باعث شده که شخصیتشون اینجوری شکل بگیره؟از نظر خصوصیات رفتاری بچه های اول با وسطیا و ته تغاریا چه فرقایی دارن؟چند درصد اخلاقای خوب و بد پدر و مادر تاثیر داره؟

بنظر من خیلی خانواده میتونه رو شخصیت فرزند تاثیر بزاره اما نمیگم صد در صد ! در کل بستگی به خود آدمم داره و همینطور شرایط محیط و ... 

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !
بنظر من خیلی خانواده میتونه رو شخصیت فرزند تاثیر بزاره اما نمیگم صد در صد ! در کل بستگی به خود آدمم ...

کسی که الان لجباز و کینه ایه تو بچگی چه رفتارایی باهاش شده که الانم اینجوریه؟یا کسی که مهربونه و اهل تلافی نیست مثلا غیر اینکه پدر و مادر یکیشون مهربون بودن یا یکیشون مغرور و زورگو بوده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=260360822]کسی که الان لجباز و کینه ایه تو بچگی چه رفتارایی باهاش شده که الانم اینجوریه؟یا کسی که مهربونه و اهل واقعا اگ بخوام پدر مادرو در نظر نگیرم سخته که بخوای توضیحش بدی مثلا خود من بابام لجبازه مامانم دلنازکه من هم لجباز شدم هم دلنازک ولی خب هیچکدوم کینه ای نیستن منم کینه ای نیستم اما خیلی از صفات بچها ممکنه اصلا از پدر مادر الگوبرداری نشده باشه و پای ثابت شخصیتشون بشه ممکنه یه نفر تو بچگی زیاد تحقیر شده باشه بخاطر همین ممکنه تو بزرگی اعتماد بنفسش خیلی کم باشه ولی یکی دقیقا با همین شرایط ممکنه دچار عقده شده باشه و همین کارو بخواد تو برخوردش با بقیه تلافی کنه ممکنه ینفر که تو بچگی محبت ندیده اصلا نتونه ابراز محبت کنه بکسی ولی برعکسشم ممکنه ولی خیلی کمتر اما این دلیل نمیشه ک اصلا ادم مهربونی نباشه 

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !