سلام اینکه یه سریا مغرورن یه سریا لجبازن یه سریا مهربونن و کینه ای نیستن چیزایی تو تربیتشون باعث شده که شخصیتشون اینجوری شکل بگیره؟از نظر خصوصیات رفتاری بچه های اول با وسطیا و ته تغاریا چه فرقایی دارن؟چند درصد اخلاقای خوب و بد پدر و مادر تاثیر داره؟
بنظر من خیلی خانواده میتونه رو شخصیت فرزند تاثیر بزاره اما نمیگم صد در صد ! در کل بستگی به خود آدمم ...
کسی که الان لجباز و کینه ایه تو بچگی چه رفتارایی باهاش شده که الانم اینجوریه؟یا کسی که مهربونه و اهل تلافی نیست مثلا غیر اینکه پدر و مادر یکیشون مهربون بودن یا یکیشون مغرور و زورگو بوده
[QUOTE=260360822]کسی که الان لجباز و کینه ایه تو بچگی چه رفتارایی باهاش شده که الانم اینجوریه؟یا کسی که مهربونه و اهل واقعا اگ بخوام پدر مادرو در نظر نگیرم سخته که بخوای توضیحش بدی مثلا خود من بابام لجبازه مامانم دلنازکه من هم لجباز شدم هم دلنازک ولی خب هیچکدوم کینه ای نیستن منم کینه ای نیستم اما خیلی از صفات بچها ممکنه اصلا از پدر مادر الگوبرداری نشده باشه و پای ثابت شخصیتشون بشه ممکنه یه نفر تو بچگی زیاد تحقیر شده باشه بخاطر همین ممکنه تو بزرگی اعتماد بنفسش خیلی کم باشه ولی یکی دقیقا با همین شرایط ممکنه دچار عقده شده باشه و همین کارو بخواد تو برخوردش با بقیه تلافی کنه ممکنه ینفر که تو بچگی محبت ندیده اصلا نتونه ابراز محبت کنه بکسی ولی برعکسشم ممکنه ولی خیلی کمتر اما این دلیل نمیشه ک اصلا ادم مهربونی نباشه
سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !