2777
2789
عنوان

برم یا نه

127 بازدید | 12 پست

شوهرم این چند روز از صبح تا آخر شب همش سرکاره و من خونه تنهام.. مادرشوهرم زنگ زد و گفت فردا مهمون دارم تو هم بیا اینجا تنها نباشی .. شما بودید بدون شوهرتون می‌رفتین؟ اگر نرم احتمالا ناراحت بشن ولی خب نمیدونم چه کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستش من اول بهتره بدونم به نظر همسرت این قضیه چطوره تا بیشتر کمکت کنم

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
راستش من اول بهتره بدونم به نظر همسرت این قضیه چطوره تا بیشتر کمکت کنم

همسرم هنوز نگفتم ولی بگم قطعا میگه برو .. همیشه اصرار داره برم خونه مامانم که تنها نباشم خودم نمیرم

اره برو، اگه دعوت نمیکرد هم میگفتی مهمون داشته ولی منو دعوت نکرده

به قصد دعوت زنگ نزد زنگ زده بودم قبلش برا اون زنگ زد و گفتم نمیاین خونمون گفت نه فردا مهمون دارم و تو بیا تنهام نباشی 

اما کلا اگه ادمای خوبی هستن و اذیتت نمیکنن و ادمای تلخ حرفی هم نیستن برو اگه این احتمال نیست که به هدف خاصی دارن دعوتت می کنن و واقعا حسن نیتشونه که تنها نمونی برو و البته اگر خود همسرت از اینکه بدون اون بری ناراحت نمیشه و موافقه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
اما کلا اگه ادمای خوبی هستن و اذیتت نمیکنن و ادمای تلخ حرفی هم نیستن برو اگه این احتمال نیست که به ه ...

نه شاید برم سر مسائلی شروع کنند نصیحت کردن ولی اینکه به اون قصد دعوت کنند قطعا نیست.. نه همسرم فقط دوست داره من اذیت نشم حساس نیست رو این چیزا