2777
2789
عنوان

خانوما بچهام هیچی نمیخورن چکا کنم

190 بازدید | 22 پست

نه گوشت نه مرغ نه چرخی نه ماهی نه برنج فقط کوکو وفلافل  پیتزا سوپ ساندویچ ومیوه دیگه غذاهای برنجی رو نمیخورن گوشتم که لب نمیزنن تا میبینن حالت تهوع میگیرن چکارکنم آخه به چه  روشی میتونم بهشون بدم بنظرتون؟؟کسی بوده بچش ایجوری باشع بعدش خوب شده باشه دختر بزرگم که فقط تن ماهی باشه میخوره کوچکی باز یه ذره بهتره 

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هه خداتو شکر کن همونام میخورن 

بچه من غذا میبینه دست میذاره رو چشاش 

هر وعده غذا خوردنش اشک منو در میاره اول لیس میزنه ب غذا ببینه ب دلش هست تا منت بذاره یه لقمه بخوره اونم با هزار قر و فر

من خودم اینجوری بودم ولی الان تنها چیزی که نمیخورم آبگوشته 

بچه بودم سر همین مامانم برد منو دکتر ، دکتر گفت اهنش کمه واسه همین گوشت و اینا میبینه حالت تهوع میگیره شربت فکر کنم داد و گفت که مامانم سعی کنه با ترشی خیارشور رب انار و مخلفات این غذاهارو بده بخورم . منم بعد این بهتر شدم . ولی دیگه بعد بلوغ کامل خوب شدم 

هه خداتو شکر کن همونام میخورن  بچه من غذا میبینه دست میذاره رو چشاش  هر وعده غذا خوردنش ...

وای😅😅😅مهم گوشت هست که نمیخورن 

چندکیلوئه؟ دختر منم کلاس سومه نه گوشت میخوره نه مرغ.نهایت غذاش یه کفگیر برنجه

دقیقا دختر منم نهایت غذاش چندتا لقمه ولی اگه فست فود باشه دیگه خوب میخوره هرروزم نمیشه فست فود بش بدم بالخره بدن به همه چی احتیاج داره