2777
2789
عنوان

دلتنگی برا رفیق آسمونی+ اسکرین🥺💔

1238 بازدید | 24 پست

وقتی کلی دلت گرفته و تنها رفیق موقع سختیت زیر خاک باشه و هیشکی نباشه باهاش درد و دل کنی سخت ترین لحظه زندگیته

وقتی از خانواده دلگیری وقتی از عشق ناراحت یا با غریبه و اشنا بحث کردی به رفیق پناه میبری اما از درد دلتنگی رفیق فقط تو خودت مچاله میشی و اشک میریزی و تا چشم کار میکنه هیچ کسی نیست که بخای حرفایی که به اون میزدی رو بهش بزنی 

و سخت تر اینکه تا وقتی بود قدرشو ندونستی و الان پشیمونی فایده نداره دیگه💔💔💔

🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی الهی بگردم روحش شاد

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
قربونت گلم خیلی دلم گرفته از نبودنش و اینکه حرفام تو گلوم بغض شده و نیست که بخاد بازم مث قبل راهنمای ...

قشنگم متوجهم... منم همچین شخصی داشتم تو زندگیم اما چیزی ک را همونو جدا کرد مرگ نبود 🙃

خدا ب دلت ارامش بده ❤

مبتلا ب سندروم زیبای سلنوفیل 🌜✨ شادمهر 🙂❤ 
روحشون غرق در آرامش 😔

مطمئنم غرق در ارامشه چون خیلی پاک بود خادم اهل بیت بود رفیقم خیلی به خدا نزدیک بود 

با اینکه فقط ۱۹ سالش بود اما اندازه یه خانوم دنیا دیده فهمیده بود و همه موقع تشییع جنازه زجه میزدن برا قلب مهربونش که حیف شد

آخی  چرا فوت کردن؟

مشکل کبدی داشت 

تازه برای اولین بار رفته بود کربلا( تنها ارزوش کربلا بود که بهش رسید) برگشته بود مشهد که یهو کبدش جواب میکنه و میره تو کما و در نهایت ایست قلبی🥺😩

قبل اینکه حالش بد بشه چت کردیم و میگفت دلم نیست برگردم خونه میگف دلمو کربلا جا گذاشتم و میخام پیش امام رضا بمونم اخرشم برنگشت و جنازش اومد💔💔💔