2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوش جونت خیلیم عالی اگ دوستداری دستورشو بنویس استفاده کنیم

دستورش سادس

پیاز رو رنده کردم ابشو گرفتم با گوشت قاطی کردم دو قاشق نعنا ک خیلی طعمشو خوب‌کرد خیلی یکم اویشن پاپریکا و فلفل و نمک زدم دوتا حبه سیر هم ریختم با کمی زرد چوبه ی دونه تخم مرغم با چنگال خوب مخلوطش کردم وقتی همرو با هم قاطی کردم گذاشتم یخچال دوساعت مواد خوب سفت شد بعد ورز دادم و تو ماهیتابه پهن کردم و درشوبستم

نیم ساعت ک پخت درو برداشتم و سرخ کردم زغفرون و بافرچه بهش مالیدم با کره یکم اب مرغ از دیشب داشتیم واونم بهش مالیدم دوطرفشو قشنگ سرخ کردم دوباره یکم زغفرون همین خیلی خوشمزه بود اگ دوس داشتین درس کنین

دستورش سادس پیاز رو رنده کردم ابشو گرفتم با گوشت قاطی کردم دو قاشق نعنا ک خیلی طعمشو خوب‌کرد خیلی ی ...

خیلیم عالی افرین بهت کدبانوی عزیز

حتما استفاده میکنم مرسی اززحمتی ک کشیدی و تایپ کردی گلم❤❤❤

فقط آب  مرغو با گوشت قرمز رو باهم ترکیب نکن چون کلسیم رو دفع میکنه ازبدن اینم نکته من

بقیش عالی بود گلم

😍😍😍😙😙😙😙

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

دستورش سادس پیاز رو رنده کردم ابشو گرفتم با گوشت قاطی کردم دو قاشق نعنا ک خیلی طعمشو خوب‌کرد خیلی ی ...

یسوال اینو حالت کتلت درست کردی یا کلشو تو ماهیتابه پهن کردی یا حالت نواری مثل کوبیده سرخ کردی؟

و گوشتت چرخ کرده بود درسته؟

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

خیلیم عالی افرین بهت کدبانوی عزیز حتما استفاده میکنم مرسی اززحمتی ک کشیدی و تایپ کردی گلم❤❤❤ فق ...

مرسی گلم نمیدونسم چون ازدیشب مونده بود نمیدونسم چیکارش کنم باید بریزم دور چون حوصله سوپ ندارم

یسوال اینو حالت کتلت درست کردی یا کلشو تو ماهیتابه پهن کردی یا حالت نواری مثل کوبیده سرخ کردی؟ و گو ...

بله گوشت چرخ کرده بود کف ماهیتابه پهن کردم یکم ک خودشو گرف و پخت اروم نواری برش زدم

مرسی گلم نمیدونسم چون ازدیشب مونده بود نمیدونسم چیکارش کنم باید بریزم دور چون حوصله سوپ ندارم

اها 

من اینجور مواقع توقالب میریزم فریز میکنم تو سوپ استفاده میکنم یوقتی ک سوپ فوری میخوای درست کنی بدرد میخوره

مثلا عصاره مرغو توگوشت قرمز نباید زد و عصاره بره رو تو مرغ نباید زد 

بله گوشت چرخ کرده بود کف ماهیتابه پهن کردم یکم ک خودشو گرف و پخت اروم نواری برش زدم

اها مرسی عزیزممممممم اسکرین گرفتم منم درست کنم 😍😍😍