2777
2789
عنوان

هانیم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 269 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم خوبیی

ازت خواهش میکنم جواب منو هم بده خیلی برام مهمه

خونه ی من و شوهرم کی تکمیل میشه؟آیا پولی که دنبالش هستیم،(۲۰۰میلیون) میتونیم بدستش بیاریم واسه کامل کردن خونه؟

و اینکه بهتره منتظر بمونیم خونه کامل بشه یا عروسی بگیریم و بریم خونه کرایه

خدایا فکرای بزرگ دارم..آدمای درست و بزرگ جلوم بزار    هم اندازه خودم..هم فکر خودم🌸💖
بانو جان شما بارداری ولی بارداری سخت ممکنه بره بچت

عزیزم من این ماه باردار میشم؟ 

اگه نه چند ماه دیگه ؟

توروخدا جوابمو بده

7 تا صلوات و یه دونه ایه الکرسی برات فرستادم

خدایـا شكرت♥😍😘
عزیزم ۷تاصلوات فرستادم میشه راجب شوهرم ومن وزندگیمون بگی راجب مشکلم کی مشکلم حل میشه زندگیمون چی میش ...

سلام عزیزم،اول از همه بگم شماره اون خانم رو بردار و با دوستی باهاش صحبت کن اگه دیدی تاثیر نداره چیزی نگو بهش ،شروع کن نماز خوندن دیگ برات مهم نباشه دیگه غر نزن به خودت برس بعد ۱۵روز دعای محبت بگیر از یک آدمی خیلی بهش مطمعنی بعد از دعای محبت دعای قفل فاصلش با دعا قبلی باید ۲۰روز باشه ،دیگه اینو برا خودن مشکل نبین در ضمن بگم اول از همه باید دید آیا شما و همسرت به درد هم میخورین یا ن شاید جدایی برای شما مناسب تر‌ باشه ،ولی دلم  روشنه عزیزم

میشه بگین حس شوهرم بهم چیه؟ بهم وفادار میمونه؟ وضع اقتصادیمون چطور میشه؟ براتون ۲۱ صلوات فرستادم

وضع اقتصادی شما خوب نیست ولی باید به سرمایه گذاری فکر کنید ،فرکانس مثبت نمیفرستی و این بده خودتو دوست داشته باش ذکر‌یا ودودو زیاد به شیرینی بخون و ب شوهرت بده