2777
2789
عنوان

هانیم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 269 پست

عزیزم فردا نوبت غربالگری دارم بچم سالمه؟ 

میشه برا تشکیل قلب نینیم یه صلوات بفرستین (االهم صل علی محمد و ال محمد)****۱۴۰۱/۰۷/۲۷ ۷هفته قلب بچم تشکیل شده بود خدایا هزار مرتبه شکرت میشه برای سلامت به دنیا اومدن نینیم دعا کنین ۱۴۰۱/۰۹/۰۷ غربالگری اولمو رفتم همه چی خوب بود خدایا دل همه منتظرارو شاد کن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیر عزیزم ایشالا بعد عید 

سلام عزیزم صلوات فرستادن میشه بگی من کی باردار میشم بچم دیگه میمونه و اینکه کارم چی میشه دقیق؟؟

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه دار میشم؟ چندتا برام میبینی؟ جنسیتشون چیه؟ 

میشه بگی خواهر شوهرم هم باردار میشه؟ ۸ ساله ازدواج کرده ولی بچه دار نمیشه

زندگی زیباست، در هر لحظه و هر مکان.....❤️💫 اگر تاپیک رمان دیدید تگم کنید 😘❤️ مرسی قشنگم
عزیزم نمیتونم شماره اون زن بردارم بهش زنگ بزنم بعداینکه ازکی چطوری دعای محبت یابعدش دعای قفل بگیرم د ...

با همسرت بشین حرف بزن دقیق بدون گریه و تو زمانی ک حالش خوبه بگو مشکلت چیه چرا این کارو میکنی هرچی گف بیا بهم بگو تا بعد بهت بگم

با همسرت بشین حرف بزن دقیق بدون گریه و تو زمانی ک حالش خوبه بگو مشکلت چیه چرا این کارو میکنی هرچی گف ...

عزیزم نمیتونم بهش بگم چون سراین موضوع ازاول زندگی خیلی بحث داشتیم آخرین باردوماه پیش بودکه خیلی دعوای شدیدی داشتیم حتی خانواده هااومدن وسط ولی زیربارنمیره چون میدونه مدرک ندارم همش میگه توشکاکی درصورتیکه مثل روز واسم روشنه داره خیانت میکنه تاحرفش میادوسط دعواراه میدازه سروصدامیکنه میگه توبه من شک داری حتی چیزهایی که میبینم بهش میگم میندازه گردن همکاراش میگه کار اوناست درصورتیکه کارخودشه توروخداتوکه همه چیومیدونی بهم بگو عزیزم بگواون زن کیه شوهرم چقدرمیخوادش اون زن اززندگیمون نمیره؟؟خب شوهرم منونمیخوادچراباهام زندگی میکنه چراهمه چیوتموم نمیکنه اگه بامن خوش نیست بخداخسته شدم سردرگمم تواین زندگی مدام فکرمیکنم زندگیمون تموم میشه بااین وضعیت چون الان چندماه کلن سردیم وهیچ حسی به هم نداریم توروخدابگو چی میشه تکلیفمون خواهش میکنم