2777
2789
عنوان

بیاین بگین چیکار کنم لطفااااا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 25 پست
خب ببین من اصلا توهیناش واسم زیاد اهمیت نداشت  من دلم برا رفاقت قشنگمون تنگ شده که الکی خراب ش ...

صبر کن ببین این رفاقت یه طرفه اس ؟ اونم دلش تنگ‌میشه اگر نه که لازم نی برا همچین رفاقتی خودتو اذیت کنی 

اعتماد به نفس داشته باش هرچقدرم‌سخت باشه سعی کن هروقت دیدیش مغرور باشی و نادیده بگیریش خودتو سرگرم ...

من این مدت همش اعتماد به نفس داشتم و اونو به یه ورمم نگرفتم و حواسم هم بود که همش داشت نگام میکرد...

ولی خب مگه بخشش و انفاق خوب نیست؟ 

چون من همیشه آدم مغروری بودم ولی ایندفعه میخوام ببخشیم

در کل مرسی از راهنماییت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه نسبتی باهات داره؟ من اگه یکی بهم توهین کنه و حرف ناجور بزنه از چشمم میفته تو چطور دلت براش تنگ می ...

نسبتی باهام نداره 

توهین آنچنانی نبودن فقط تعداد خیلی زیادی فحش ناموسی ناجور داد😔🤣و تهدید های الکی که همش کشک بودن

من این مدت همش اعتماد به نفس داشتم و اونو به یه ورمم نگرفتم و حواسم هم بود که همش داشت نگام میکرد... ...

چرا عزیزم بخشش و انفاق خوبه ولی در صورتی ک غرورت خورد نشه مردا ارزششو ندارن

بازم هرجور خودت صلاح میدونی💖

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓
چرا عزیزم بخشش و انفاق خوبه ولی در صورتی ک غرورت خورد نشه مردا ارزششو ندارن بازم هرجور خودت صلاح می ...

مرد نیست طرف 

ولی خب بازم فرقی نداره آدم لاشی ارزش نداره

مرسیییی ازت♡

من تو این مدت نه نگاش کردم و نه باهاش صحبت کردم ولی غیر مستقیم کلی خوبی بهش کردم.... قطعا پیش قدم ن ...

من که مخالفم . چون از کجا میدونی اون این خوبیاتو به پای منت کشی نمیذاره؟؟؟ کلا باید نادیدش بگیری تا خودش پشیمون شه وگرنه هر کاری کنی الکیه و اون خودشو حق میدونه

تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛مـن یک جهـان پـر از رازم..🌱
نسبتی باهام نداره  توهین آنچنانی نبودن فقط تعداد خیلی زیادی فحش ناموسی ناجور داد😔🤣و تهدید ها ...

خب اگه نسبتی باهات نداره خودتو درگیرش نکن چرا برات مهمه که باهات اشتی کنه. بعدم فحش ناموسی یه توهینه دیگه

چون خاطرات قشنگی با هم ساختیم  و حالا که اون نیس همه تایمام مسخره و بی رنگ و بو میگذره

این داستان یه روزی برات تجربه میشه

نه الان ولی بعدا حتما

هیچ رفاقتی تو این دنیا خالصانه نیست حتی بهتریناش و قشنگتریناش

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
من که مخالفم . چون از کجا میدونی اون این خوبیاتو به پای منت کشی نمیذاره؟؟؟ کلا باید نادیدش بگیری تا ...

نمیدونم شاید حق با شما باشه 

خیلی ممنون از راهنماییت...♡

2790
2778
2791
2779
2792