2777
2789
عنوان

چینی جهیزیه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2660 بازدید | 118 پست

سرویس چینی من اینه .. سال ۹۹ عروسی کردم .. خوبه بنظرتون؟ خودم که دوسش دارم

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم اگه خودت دوستش نداری برو عوض کن نهایتا یه چیز دیگه که چشمتو گرفت به جز چینی بردار

خب منم همینو میگم میگن ن 

میگم منو داداش میبریم شماها نمیخواد بیاین 

کلا مدل بابام اینجوریه ..خوراکی تاریخ گذشتم بخره میگیم ببر عوض کنین میگن تاریخای کارخونه ها الکیه بیارین خودم میخورم

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°
خب الان دیگ هف هشت تومنه. 

احتمالا چون دیگه از قیمتا خبر ندارم گفتم شاید یه سرویس گرد بگیرم اینا تو شست و شو خیلی مراقبت می خواد با این قیمتا که نمی ارزه فعلا اما از این ارکوپال جدیدا دیدی طرح چینی زدنشون من برای جلو دستی مامانم گرفتم اخر تابستون 12 نفره ش 2.5 کاملا مثه چینیه 

خب منم همینو میگم میگن ن  میگم منو داداش میبریم شماها نمیخواد بیاین  کلا مدل بابام اینجو ...

اگه نمی شه م سخت نگیر فقط قاشق و چنگال و سرویس پارچ و لیوانتو ساده بردار خیلی شلوغ نشه

این سرویس مهمانم هست یعنی مال منم بده؟ البته برا دم دستی سفید ساده ساده گرفتم 

قشنگه اگه به دل خودت هست چیکار ب نظر بقیه داری

من چینیم به دل خودمم نیس

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°
احتمالا چون دیگه از قیمتا خبر ندارم گفتم شاید یه سرویس گرد بگیرم اینا تو شست و شو خیلی مراقبت می خوا ...

ارکوپال برا دم دستی خیلی خوبع و سبک. باهات موافقم. جاشو ندارم وگرنه میگرفتم. طرحاشونم خیلی خوشگله جدیدا

چینی همیشه محبوب من. حرف هیچ کس هم برام مهم نبود . همه می گفتند الان کلی طرح جدید و قشنگ هست چرا این ...

عکس سرویس شما دیدم،شدیدن هوس زرشک پلو با مرغ کردم

اونم تو این ظروف..انگار خوشمزه تره..(ذهنیت من اینطوره)

به🤤

اسی خیلی خوشگله چینیت.اگر نتونستی هم عوضش کنی آرکوپال اگر میخوایی بخری اونو ساده بردار

ارکوپال و قاشقو خودم تنهایی رفتم خرید ساده برداشتم😂

قاشقو الان میزارم مدلشو