azar9919 مدیر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 1647 عنوان چینی جهیزیه+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 2660 بازدید | 118 پست اینو خریدم نمیدونم چرا تو دلم نیسمدل ستایش چینی پردیسبنظرتون جدی قشنگع یا نه؟ کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊 °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•° 1401/09/01 | 12:29 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8458 سلام عزیزم چینی پردیس کاشان ۱۰۵پارچه من پارسال نمیدونم یا پریسال خریدم سه تومن مرسی قوربونت مبارکت باشه به دل خوش استفاده کنی 🥰 خیلی نازه خودم قیمت گرفتم ولی دقیق یادم نیست دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26688 سلام خوبی عزیزم اسم سرویس چینی ت چیه؟قیمتشم میدونی چنده؟ ببخشید من اون عکسو از اینترنت برداشتم فک کردم چینیم شکل اونه الان رفتم کارتنشو باز کردم دیدم اون شکلی نیست مال من این شکلیهچون اصلا درشو باز نکردم فک کردم اونجوریه۶ تا دیس دارهببین دیساش چ خوشکلن الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26688 مرسی قوربونت مبارکت باشه به دل خوش استفاده کنی 🥰 خیلی نازه خودم قیمت گرفتم ولی دقیق یا ... فداتبشم مرسی جونم شماهم داری جهازتو میخری الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26688 مرسی قوربونت مبارکت باشه به دل خوش استفاده کنی 🥰 خیلی نازه خودم قیمت گرفتم ولی دقیق یا ... اینم بشقاباش الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8458 فداتبشم مرسی جونم شماهم داری جهازتو میخری سلام گلم خوبی مرسی عزیزدلم ♥️ ۱۶ ساله ازدواج کردم چینی و کریستال دارم قدیمی هست میخواستم جدید بخرم چینی تو خیلی به دلم نشست دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8458 اینم بشقاباش خیلی قشنگن انشالله تو شادی ها ازش استفاده کنین بازشون نکردی؟ دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26688 سلام گلم خوبی مرسی عزیزدلم ♥️ ۱۶ ساله ازدواج کردم چینی و کریستال دارم قدیمی ... قربونت برم لطف داری انشاالله توبهترینشو بخری عزیزم 😍😍 الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26688 خیلی قشنگن انشالله تو شادی ها ازش استفاده کنین بازشون نکردی؟ قربونت برم تازه جهازمو اوردم خونم عزیزم الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8458 قربونت برم تازه جهازمو اوردم خونم عزیزم قوربونت خانومی انشالله خوشبخت باشین ♥️🌹 دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8458 ببخشید من اون عکسو از اینترنت برداشتم فک کردم چینیم شکل اونه الان رفتم کارتنشو باز کردم دیدم ... خواهش میکنم گلم فدای سرت♥️ ماشاالله خیلی قشنگن مثل خودت خانومی مهربون😍😍 دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26688 قوربونت خانومی انشالله خوشبخت باشین ♥️🌹 مرسی جون دلم همچنین😍😍❤❤❤ الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26688 خواهش میکنم گلم فدای سرت♥️ ماشاالله خیلی قشنگن مثل خودت خانومی مهربون😍😍 قربونت برم مرسی گلم چشمات قشنگ میبینهمرسی از پیام زیبا و پرانرژیت گلم😍😍😍❤❤❤ الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8458 قربونت برم مرسی گلم چشمات قشنگ میبینه مرسی از پیام زیبا و پرانرژیت گلم😍😍😍❤❤❤ مرسی قوربونت برم الهی خوشبخت باشین 🥰🥰♥️♥️🌹🌹 دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26688 مرسی قوربونت برم الهی خوشبخت باشین 🥰🥰♥️♥️🌹🌹 مرسی جون دلم همچنین تو باقلب بزرگ و مهربونت😍😍😍❤❤❤ الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲