یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖
یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا بچه ها شمارا بخدا رفتید حرم برام دعا کنید خیلی دلم می خواد بروم زیارت امام رضا از نظرمالی در مضیقه هستم دعا کنید امامرضا بطلبه مرا
توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
اره داداش و زنداداشم شش سال بود بچه دار نمیشدن یهو داداشم گف میریم مشهد رفتن همون سالش ۴ماه بعدش زن داداشم حامله شد و یه دختر خوشگل و ناز بدنیا آورد و یک سال نیم بعدش در کمال ناباوری هممون یهو زن داداشم غافلگیر شد و برا بچه دوم ناخواسته حامله شد خداروشکر داداشم الان میخنده میگه امام رضا خیلی از طرف ما به خدا سفارش کرده اقا کارش حرف نداره 😅
051 4888 8 شماره حرم امام رضا . زنگ زدید برای بچه منم دعا کنید
چه به موقع😭😭😭 ممنونم❤❤❤
ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕