2777
2789
عنوان

دلم زیارت امام رضا میخواد

351 بازدید | 42 پست

سلام خانوما این چند وقت خیلی فکر م درگیره، همش مریض میشم و اذیتم.

خیلی دلم زیارت امام رضا میخواد لطفا یه هتل نزدیک حرم بگید که صبحونه داشته باشه؛ ایشالا اخر هفته میریم

مثل یه گل تو مردابم🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هتل ادینه چسبیده به صحن کوثر پنجره اتاقو باز میکنی فرشای حرمو میبینی قشنگ صدای نقاره خونه میاد اتاقت.ای خدا دلم پر کشید اونجا.خواهش میکنم منم دعا کن‌

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.

پسرمنو دعا کن عزیزم دلش دوچرخه میخواد بگویاامام رضا نگاه دل اون کودک کن

یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖
کجایی هستی خواهر

جنوبم خیلی ازتهران دورم

یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖
منک رفتم همونجوری دست خالی فرستاد منو/

امکان نداره دست خالی کسیو راهی کنه

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

خوشبحالت عزیزم 😍

پیشاپیش زیارتت قبول حق 

حاجت روا برگردی ان شالله 

اگه یادت موند سلام منو به امام رضا برسون و 

برای شاغل شدنم تو حرم دعا کن 

زهرا اسممه خیلی محتاج دعاتم خیلی زیاد ❤

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕