بچه ندارم یک خواهر زاده یکساله دارم که گوشاش رو سوراخ نکردیم واجب که نیست خودش بزرگ شد خواست سوراخ میکنه الان من خودم گوشامو بسته شده چون گوشواره دوست ندارم.
ماهی ۵۴ سابق هستم که سال ۱۴۰۱ کاربری نه ساله ام تعلیق شد. دیگه خودتون حدس بزنید چرا. من از تبار غربتم، از آرزوهای محال🍃🍁
منم نمیدونم چطور گوشیمو سوراخ کردن که مال منم اونطوریه گوشواره سمت چپ خیلی سخت میره گاها خون هم میاد ...
ازاول سوراخ کن
سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
یه پماد استریل بود از این کوچولوها اسمش اصلا یادم نیست ولی من مدام با اون گوشای دخترمو چرب میکردم نه خون اومد نه عفونت کرد نه چیزی،مادرشوهرم سوراخ کرده بود چون چرب میکردم نخش در اومدم منم سه روزه گوشوارش که از این صدفیا بود انداختم اذیت نشد چون خیلی رسیدگی کردم دوساعت یبار چرب میکردم اصلا نباید خشک بشه