2777
2789
عنوان

بچممم😢😢😢

417 بازدید | 22 پست

دخترم۳ماهشه دوروزپیش گوشاشوسوراخ کردم امروزگوشواره جاکردم یه گوشش راحت رف یه گوشش لعنتی خیلی اذیت کردوگوشواره ازین گرداس گیرکردتوگوشش بچم غش گریه شدوبزوردراوردمش 😭ضعف دارم ازون موقع ک بدجورگریه کرد...😞

شمابچه هاتون موقع گوشواره انداختن گریه کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی گوشای دخترمو سوراخ کردم گذاشتم خودش خوب بشه بعد گوشواره انداختم .. حداقل بعد دوماه براش گوشواره مینداختی..

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂

عزیزم گوشواره ای که موقع سوراخ کردن گوش مثل یه نگین هست با خود دستگاه میندازن تو گوشش باید یه ماهی بمونه تو گوشش . من بعد از یک ماه اونا رو درآوردم و گوشواره خودش رو انداختم. دو روز خیلی زوده

مگه دکتر بهت نگفت حداقل تا یکسال سوراخ نکن چه کاریه اخه طفلک بچه

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشهاگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن 

عزیزمم اشکال نداره بچه دیگه همینه🥲دختر گوشواره گوش کردن و سوراخ کردن گوش اذیتش میکنه پسر ختنه🥺🥺منم نگران ختنه پسرمم میدونم قراره کلیییی گریه کنه و منم باهاش گریه کنم .بمیره براش مامانش🥺🥺🥺

من که گیرکرده  بود بازنمیشد پدرم دراومدتا توخواب بازش کردم وخیلی هم عفونت کرد

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

منم نمیدونم چطور گوشیمو سوراخ کردن که مال منم اونطوریه گوشواره سمت چپ خیلی سخت میره گاها خون هم میاد ، ولی راست راحت میره

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی