2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2375 بازدید | 158 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا یعنی مادر شما ۹تا بچه اورده واقعا راست میگین

دوست منم ۹ تا بچن شوهرشم ۸ تا بچه.. همش مهمونی و دورهمی دارن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

واقعا کنار خانوادش خوشبخت ترینه 

ولی ما هیچکدوم از بچه ها راضی نیستیم چون همیشه برای یک نفر وقت کم میومد 

خواهر منم همین استباه کرد بچش عالی عالی بود یکی دیگه اورد الان بچش بداهلاق شده حرفشو گوش نمیده میگه هرروز میزنم تو سرم میگم غلط کردم 

خب میگه نه برای خودم میتونم وقت بزارم 

نه برای شوهرم 

نه برای هیچکدوم از اون بچه ها 

همش نگرانه شوهرش دور بشه ازش 

وقت نمیکنه خب

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
چه‌خوبه کمک حال پدرتون هستید ولی خیلی خیلی درتعجبم از تعداد خواهر وبرادرات ،البته فکرکنم کلا رسم منط ...

حالا نمی‌دونم زندگیامون ساده هست یانه چون همگی درحال تحصیل هستیم خواهرمو برادرهای کوچکم که ماشالا خرجشون سر به فلک کشیدس .

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
دوست منم ۹ تا بچن شوهرشم ۸ تا بچه.. همش مهمونی و دورهمی دارن

اره ماهم همش خونه پدرم جمع میشیم ولی دیگه الان نوه ها اضافه شدن دیگه جا نیست😅😅😅

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

اسی جان...من ۳۲سالمه ۲بچه دارم یکی ۹ساله یکی ۶ساله تا پارسال نمیدونستم سختی چیه...امسال که جفتشون مدرسه ای شدن...حالا دخترم درس انچنانی نداره پیش دبستانی هست...یعنی یه دهنی ازم سرویس کردن نگو...هر روز هر روز یه قرص سر درد میخورم....بچه شیرینه اما سختی های خودشو داره...

شرایطش رو داریم اما بچه اولم مشکلات زیادی داشت هنوزم داره هم سخت باردار شدم هم بارداری سختی داشتم و. ...

اوضاع کشورو ول کنین بچه شمام خدایی داره نهایت سختش بود مهاجرت میکنه کلی راه هست.

در مورد دکتر و دوا خیلیا از رو تجربه میگن بچه دوم راحت تره.

من مامانم قبل من چندین بار سابقه سقط داشت،من بعد ۶ سال با استراحت مطلق مامانم دنیا اومدم.آی یو آی هم بودم.همیشه هم پریودای مامانم نامنظم بوده.

چهار سال بعدش سر داداشم،تا ۳ ماهگیش مامانم اصلا نمیدونست بارداره باورت میشه ؟

نه نیاز به استراحت مطلق شد نه چیزی تازه مامانم معلم بود و شاغل.

بچه هم به دنیا اومد ۴۲۰۰ بود ماشالا،البته یه کم زود دنیا اومد چند روز تو دستگاه بود.

نمیتونم بهتون قطعی بگم بارداری دومتون چه طور قراره بگذره چون شانسیه ولی به نظرم اگه دلتون هست،بیارین توکل کنین به خدا.

من سر بچه خودمم که هنوز دنیا نیومده کلیییی نگرانی و دغدغه داشتم،میگفتم از پسش برنمیام بچه سخته بچه مسئولیت داره دست و بال ادمو میبنده.

شوهرم خیلی دوست داشت خودمم خیلی بچه دوست دارم ولی میترسیدم،اخر دلمو زدم به دریا.

نمیدونم چه جور بچه ای میشه ولی بمیرم براش تا الان که تو شکمم بوده نه اذیتی نه ویاری نه حالت تهوعی.

حتی اروم حرکت میکنه که من اذیت نشم🥺شاید مسخره به نظر بیاد ولی انگاری شرایط منو درک میکنه.بقیه شو سپردم به خدا گفتم خدایا خودت دادی خودتم توانایی شو به من بده تا مادر خوبی باشم

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
باورت نمیشه بدنم همش خستست ، با همین یه دونه هم نمیتونم بازی کنم ، شوهرمم میگه تو که اینجوری با اولی ...

به نظرم شما هم بخاطر شرایط خودتون هم اختلاف سنی زیاد بچه اول و دوم،یه مشورت با یه روانشناس خوب بکنین

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
اسی جان...من ۳۲سالمه ۲بچه دارم یکی ۹ساله یکی ۶ساله تا پارسال نمیدونستم سختی چیه...امسال که جفتشون مد ...

چقدر من هستید منم  همین طور دقیقا  مدام رفت و آمد عصر هام کلاس دارن بماند ورزش و زبان  به معنای واقعی کلمه فقط می‌دوم و شب ها بیهوش میشم  دلم یه هفته سکوت مطلق میخواد 

من بچه هام یا دعوا دارن یا رفیق بشن قطعا یه خرابکاری بزرگ پشتشه 😅🥶

چقدر من هستید منم  همین طور دقیقا  مدام رفت و آمد عصر هام کلاس دارن بماند ورزش و زبان &nbs ...

دقیقا ببین بساط داریم موقع مشق نوشتن...خدا حفظشون کنه...البته دل ماهم به همینا تو زندگی خوشه...

اوضاع کشورو ول کنین بچه شمام خدایی داره نهایت سختش بود مهاجرت میکنه کلی راه هست. در مورد دکتر و دوا ...

عزیزم.انشالله خدا به همه مون کمک کنه

من خودم واقعا مشکلی ندارم حتی حاضرم سومی هم بیارم.اما شوهرم راضی نمیشه میترسم به زور راضیش کنم بعدا سر هر مشکل کوچیکی بگه تو خواستی تو.کردی و مقصر تویی..

همتای مامانم بودم❤

موفق بودن با خوشحال و راضی و سالم بودن فرق داره دلیلتون چیه خودتون امادگی شو ندارین؟

مگه این همه بچه تک هستند خوشحال و سالم نیستند؟؟؟؟

بچه که میخواد بیاد باید هزار و یک علت رو آدم بررسی کنه بعد اقدام کنه

یکی مسائل مالی

یکی مسائل روحی

یکی مسائل عاطفی و اخلاقی

من خودم شاِغلم و اصلا وقت ندارم برای دومی

از طاعت ۷ شب تا ۱۲ شب کل وقتم رو دخترم میگیره تا جایی که بعضی وقتا شامم ندارم و از بیرون میگیرم چون اون تایمی که هستم رو تمام و کمال در اختیار دخترمم و اتفاقا نسبت به همسن و سالای خودش خیلی اجتماعی تر و شیرین زبون تره

خدایا شکرت به خاطر همه داده ها و نداده ها من مهاجرت میکنم قطعا و قطعا فقط به امید داشتن زندگی بهتر برای دخترن خدایا تو این راه کمکم کن