یه پسر هشت ساله دارم ، خودمم رفتم توچهل ، از نظرجسمی وروحی نه خودم ونه شوهرم توان بچه دوم نداریم ولی نگران تنهایی بچمم ، همش آینده جلو چشممه من چکار کنم ، هرشب کارم شده گریه
نکنین این کارو باور کنین اسیب روحی داره تا بزرگسالی شم ادامه داره ویس های دکتر هلاکویی در مورد لزوم ...
شرایطش رو داریم اما بچه اولم مشکلات زیادی داشت هنوزم داره هم سخت باردار شدم هم بارداری سختی داشتم و...کلا از روزی که قصد بچه اوردن داشتیم رفت و امد ما توی مطب دکترا شروع شد هنوزم ادامه داره
اونوقت پدرتون چیکاره هست؟شما راضی هستی از اینکه پر جمعیت هستید؟
پدرم شغلش آزاده ..سنگ کار جوشکار ..مسئول آب شیرین کن ..اره خیلی خوش میگذره ..چون هممون خیلییی همو دوست داریم ..الآنم که همه شاغل شدیم و اگر پدرم کمبودی داشته باشه همراه ماهیانه بهش کمک میکنیم
همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
من پسر5ونیم ساله دارم که ازصب تا شب میگه خواهر میخوام متاسفانه شرایط مالیشو اصلا نداریم مستاجری و حقوق پایین همینم واقعا شرایطشو نداریم از طرفیم منو همسرم دوتایی کم طاقت تو بچه داری و اینجوری بگم منو همسرم شرایطشو نداریم ولی پسرم برعکس خیلی از بچها باور کنید از3سالگی میگ نی نی میخوام خواهر میخوام دوست میخوام همش میگ و درسته بچست ولی کاملا حق با پسرمع من درسته سن خودم کمه29سالمه اما ازاون طرف همسرمم38سالشع