2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2375 بازدید | 158 پست
نکنین این کارو باور کنین اسیب روحی داره تا بزرگسالی شم ادامه داره ویس های دکتر هلاکویی در مورد لزوم ...

شرایطش رو داریم اما بچه اولم مشکلات زیادی داشت هنوزم داره هم سخت باردار شدم هم بارداری سختی داشتم و...کلا از روزی که قصد بچه اوردن داشتیم رفت و امد ما توی مطب دکترا شروع شد هنوزم ادامه داره 

یکی از این میترسه  و یکی هم اوضاع به هم ریخته کشور

همتای مامانم بودم❤

مشگلات هم بعدش زیاد داره اینو بگم. دیروز دختر بزرگم از مدرسه امد کلی درس داشت. کوچیکه چقدر کار داره ...

باورت نمیشه بدنم همش خستست ، با همین یه دونه هم نمیتونم بازی کنم ، شوهرمم میگه تو که اینجوری با اولی ، دومی رو چیکار میخوای بکنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بحث همدم بودن نیست اشتباه ادما دقیقا همینجاست  بزرگسالی مهم نیست،خواهر برادرا هرکس میره پی زند ...

خب وقتی شرایطش و ندارن 

واقعا به نظرم آوردنش فقط مشکلات و بیشتر میکنه 

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
من مشکل انعقادی دارم عزیزم و دکتر گفت اولی رو ک سرکلاژ شدی دومی هم بایر سرکلاژ بشی 

بستگی داره دلیل سرکلاژت چی باشه.اگر رحم دوشاخ باشه اره اما اگر کوتاهی سرویکس باشه ممکنه توی بارداری بعدی لازم نباشه خواهر من دومی رو.نکرد

همتای مامانم بودم❤

عزیزم منم ۳۳ سالمه و دخترم ۳ سالشه و اصلا و ابدا نمیتونم به دومی فکر کنم بلاخره این همه بچه تک فرزن ...

موفق بودن با خوشحال و راضی و سالم بودن فرق داره

دلیلتون چیه خودتون امادگی شو ندارین؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
ببخشيد شما ها چرا یکی تو سن کم بچه میاره دعواش میکنید یکی از خوبي ها تو سن. پایین بچه آوردن اینه آدم ...

کی دعوا کرد؟

من مشکل انعقادی دارم عزیزم و دکتر گفت اولی رو ک سرکلاژ شدی دومی هم بایر سرکلاژ بشی 

چند هفتگی سرکلاژ میکنن؟

چه علت هایی منحر به سرکلاژ میشه؟

اونوقت پدرتون چیکاره هست؟شما راضی هستی از اینکه پر جمعیت هستید؟

پدرم شغلش آزاده ..سنگ کار جوشکار ..مسئول آب شیرین کن ..اره خیلی خوش میگذره ..چون هممون خیلییی همو دوست داریم ..الآنم که همه شاغل شدیم و اگر پدرم کمبودی داشته باشه همراه ماهیانه بهش کمک میکنیم

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
چون نسل گذشتمون همه همینقدر میاوردن .از خاله گرفته تا همه تا مادربزرگ همه زیاد دارن .ولی دیگه تموم ش ...

اخه‌من مامانم متولد ۵۶هست دوتا بچه‌داره چه خبره نه تا ،زمان مادربزرگامون اینقد بچه میاوردن خیلی برام جای تعجب داشت،مامانم تازه بچه شهرستان هست 

وای بارداری و نوزادی و شب بیداری کابوسه برام

تازه دست و بالم بازشده راحت شدم پسرم ۴سالشه

با یه بچه ی دیگه دوباره ۳ ۴ سال باید خونه نشین بشم

دیونه میشم بخدا

اصلا تصور دوتا بچه سخته

به هدفم رسیدم😉

من پسر5ونیم ساله دارم که ازصب تا شب میگه خواهر میخوام متاسفانه شرایط مالیشو اصلا نداریم مستاجری و حقوق پایین همینم واقعا شرایطشو نداریم از طرفیم منو همسرم دوتایی کم طاقت تو بچه داری و اینجوری بگم منو همسرم شرایطشو نداریم ولی پسرم برعکس خیلی از بچها باور کنید از3سالگی میگ نی نی میخوام خواهر میخوام دوست میخوام همش میگ و درسته بچست ولی کاملا حق با پسرمع من درسته سن خودم کمه29سالمه اما ازاون طرف همسرمم38سالشع

واقعا نمیدونم چ کنم ...

الله⁦❤️⁩