باید برم بگم اسکلت مرغ و اشغال گوشت و دل و جگر و ماهی بده؟ اخه اگه بخوام درسته بخرم گرون میشه منم دانشجوام اینقد پولم نمیرسه...این چیزا رو میخورن؟ اخه بیچاره ها از بس لاغر مردنی ان من هر صبح میبینمشون چشام پر اشک میشه..اصلا چی باید بخرم براشون من بلد نیستم ولی خیلی دلم میخواد کمک کنم.
منی بار جگر مرغ خریدم بسته ای ۱۰ تومنفکر کنم چندماه پیش البته
خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
از سگ و گربه و کلا حیوون متنفرم اون وقت ی گربه اومده رو پشت بوم سه تا بچه اورده 😐😐😐😐میگن مار از پونه بدش میاد در خونش سبز میشه حکایت منه
اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤
ادما بیشتر از حیوانات ب محبت احتیاج دارن اگه خانواده ای رو میشناسی وضع خوبی ندارن براشون مواد غذایی ...
فمر خیلی خوبیه ولی پول خیلی بیشتری می خواد. ضمن اینکه حیوونام گرسنه میشن سردشونم میشه بهرحال جون دارن.کاش بشه همه مشکلاتو حل کرد و هی مجبور نشیم اهم و فی الاهم کنیم.
اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
منی بار جگر مرغ خریدم بسته ای ۱۰ تومنفکر کنم چندماه پیش البته
همین بدین در خونه فقرا. به خدا خیلی خوشحال می شن!
ما یه بار در خونه یه نفر یه سبد کالایی دادیم زنه از خوشحالی گریه اش گرفت! می گفت چند روز بود مواد غذایی مون تموم شده بود! بعد برگشتیم چند تا از پلاستیک سبد کالایی ها رو بردیم دادیم بهش!
عزیزم هرچیزی که اضافه موند از غذات رو همیشه بزار تو یه ظرفی چیزی باخودت ببر بده اونا همه چی میخورن من غذا هرچب میمونه نمیریزم دور سعی میکنم بدم سگ و گربه ها بخورن
البته گربه های کوچه ی ما یکم لوسن که کبابی دوست دارن
همیشه دلم میخواست از این درونگراهای مرموز و خفن باشم که همه در عجبن توی زندگیش چی داره میگذره، ولی متاسفانه یک برونگرای اوسکول از آب درومدم که منتظرم یک شنونده پیدا کنم تا کل زندگیمو واسش تعریف کنم😑اکانت قبلیم شیر_تعزیه به خاطر یک مشت نخودمغز متعصب تعلیق شد💔