2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الکساندر کندلا

دقیقا همین منم همینم با همین شرایط این دستگاه رفتم تا اینجاش که خیلی خوب نتیجه داده 

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍

شاید باورت نشه 

ولی دستگاه مهم. نیس، تازه ما بگیم الکساندرلیت اصلا شاید دستگاهش اون نباشه و دروغ بگه

مهم اینه پیش متخصص پوست بری

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
اخه مرکز لیزرا میگن زیرنظر پزشکه کارشون ینی چی این؟

یعنی خود متخصص پوست انجام نمیده 

اگر تهران هستی برو. گیش خانم دکتر خالویی توی جردن 

نمیدونم چقدر میگیره اما کارشو درست انجام میده 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
عریزم با چند جلسه رویش مو متوقف میشه ؟  و شما نقاط حساس هم انجام دادید و چطور بوده حساسیت یا ع ...

بهم گفت ۸جلسه...نقاط حساسم آره....بهم گفت پایین بیکینی بخاطر رطوبت دیرتر جواب میگیره ...حساسیت اصلا

منم سه جلسه رفتم دیگه درنمیاد

دقیقا خیلی خوب بوده این ماه باید جلسه چهارم برم

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍

من با پلاتینیوم ایس میرم درد نداره اصلا دستگاهشم روشو با سلفون میکشن. (قبل تر با دستگاه الکساندریت۲۰۲۲ رفتم سه جلسه اصلا خوب نبود اکثرا اپراتور هاش ناشی هستند و چون عینک میرنی نمیفهمی پولکی میزنن شات هارو ،و پوست من خشکه این شات که میخوره چون ژل نداره پوست بدنم خارش میگیره)ژل الترا سونیک به بدن میزنن اصلا نمیسوزونه بدنو تا الانم ۹۵درصد موهام ریخته

فردا هم وقت لیزر دارم جلسه هفتممه 

یک روز چو شیر زیستن به سال زندگی گوسفندی می ارزد!
مرسی مهربون فقط پوستتون سوزش و قرمزی هم حتی نداشت ؟

اصلا ....من یکی نداشتم ولی هر کی لیزرش تموم میشد میگفت رفتی خونه پماد زینک اکساید به پوستت بزن ....ولی من نمیزدم چون اصلا پوستم نمیسوخت