یادم نمی کنی و زِ یادم نمی روییادت بخیر یار فراموشکار من 💔💔چه عاشقانه ای بنویسم ک دلتان برایم بلرزد وقتی نه دستانش را گرفتم نه در آغوشش کشیدم و نه حتی او را بوسیده ام... من فقط از دور او را در خویش گریسته ام💔 قلب ترک خورده ی من بنده به مو بود من عاشق او بودمو او عاشق او بود🥺
خوب سرکتاب باز کن ببین چی میگه البته ی جایی برو ک واقعا درست باشه از این چرت و پرتا نباشه
یادم نمی کنی و زِ یادم نمی روییادت بخیر یار فراموشکار من 💔💔چه عاشقانه ای بنویسم ک دلتان برایم بلرزد وقتی نه دستانش را گرفتم نه در آغوشش کشیدم و نه حتی او را بوسیده ام... من فقط از دور او را در خویش گریسته ام💔 قلب ترک خورده ی من بنده به مو بود من عاشق او بودمو او عاشق او بود🥺
من ک نگرفتم اما فامیلامون میگیرن نتیجه داده مثلا قرآن اینا داده خوندن مشکلشون حل شده
مردی برای تمام فصول؛ الهامگرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب میکند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمیکند
مادر من۴سال پیش برای سرکتاب به یگی مراجعه کرده بود ک اون گفته بود سرکتاب گناهه ومشکلتو بگو مادرم فک کرده بود طرف حالیش نیست یه دعا گرفته بود برگشته بود بعد یه هفته مشکل حل شد به چندین نفر تاالان ک لازم داشتن ادرس دادیم رفتن پیشش راضی بودن از اونجا بود ک فمیدم سرکتاب گناهه واقعا چون اونا ک سرکتاب میگیرن با اجنه کافر درارتباطن این اجنه ها اگ وارد زندگی کسی بشن هزاران مشکل باخودشون میارن