2777
2789
چرا ؟؟ 

سر دفاع از دوستام.اینجا تاپیک میزدم همه رو میگفتم خیلی حالم بد بود.خب اصلا توقع نداشتم فکر کن ۱۵ مهر عروسی مون بود.الان تازه دارم میفهمم رفتاراش چه قدر بده همش میخواد تربیت کنه انگار

نازنینم💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غیر مستقیم یعنی چی اخه کلا بچه های ما باهم راحتن یکی دوبار باهاش حرف زدم واکنش خاصی نشون نداد به ...

والا اگه فهمیده باهاش قصد دوستی و رابطه داری 

به روی خودش نیاورده ، پس بیخیال شو

هر چی بهش نزدیک تر بشی بدتر میشه 

ولش بابا

سر دفاع از دوستام.اینجا تاپیک میزدم همه رو میگفتم خیلی حالم بد بود.خب اصلا توقع نداشتم فکر کن ۱۵ مهر ...

رفتارش قبل ازدواج چه جوری بود ؟ 

سرت داد زده بود اصلا ؟ 

از این مردای غیرتی رو حجاب و.. هستش ؟ 

اختلاف سنی تون زیاده همین باعث مشکل شده 

از نظر اون تو بچه ای و مثل پدر باهات رفتار می‌کنه 

پسری که درست نیست درست بشو نیست مگر اینکه خودش بخواد درست بشه وگرنه تو نمیتونی درستش کنی عمرتو احساس ...

نمیخوام درستش کنم

با خودم میگم شاید اگه باهاش وارد ارتباط بشم

از چشمم بیافته

._.

یه سوال ؟؟ شما ک اقا هستید  پسری که خودش رفت الکی و بیخود  ولی بعد دوباره میاد توی اینس ...

دلشو زده ، گهگداری گرمی میخوره فیلش یاد هندوستان میکنه 

بلاکش کن از سه جهت پدر سوخته رو

رفتارش قبل ازدواج چه جوری بود ؟  سرت داد زده بود اصلا ؟  از این مردای غیرتی رو حجاب و.. ...

قبل ازدواج که اصلا یه چیز عجیبی بود خرجای خیلی سنگین میکرد واسم.البته الانم خسیس نشده ها همونجوریه ولی در کل میگم.اخلاق عااااالی رویایی.

روی حجاب اصلا و ابدا حساس نیست کلا اهل نماز و اینام نیست ولی خب منم تیپم معقوله.

اره دقیقا حس میکنه بابامه بعضی وقتا واقعاااا توی خونه حس میکنم بچم وقتی باهام حرف میزنه کلا انگار داریم بازی میکنیم به جای زندگی الان به شدت حس بد دارم

نازنینم💜
دلشو زده ، گهگداری گرمی میخوره فیلش یاد هندوستان میکنه  بلاکش کن از سه جهت پدر سوخته رو

بله درسته 

احساس میکنم خیلی ع و ض ی هست 

حسم درسته ؟؟

ادم حسابی نیست انگار 

حسم میگه ادم بد ذات یه ؟؟

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏