2777
2789
چه هم نوعای عجیبی دارم .😅 نمیدونم خودت فکر میکنی دوستت داره ؟ اگه لیاقتتو نداره دور شو ازش  

لیاقت منو که نداره 

منم والا هنوز نفهمیدم که دوستم داره یا نه گفتم از شما که هم نوعشی بپرسم ببینم میفهمی این روانی چشه 

واقعا بعضیا خیلی عجیبن  بدبختی اینه که من دوستش دارم   

متاسفانه ادم درستی به نظر نمیاد در مورد خانوادش اطلاعات ندارم خودش هول و لاس زنه ولی دست خودم نیس ...

پس اینکارو نکن عزیزم که پشیمون میشی من خوب حستو میفهمم جای تو بودم هیچ پسر لاس زنی قرار نیست بخاطر وجود وخوبی تو این کار رو بذاره کنار اینا واسه رمانایی که میخونیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیشمو باز میکردم وقتی میدیدمش  انیستا پست میفرستادم فرت فرت تمام حواسم بهش بود سرکلاس  ...

نمیدونم چجور ادمیه

به طور کلی بیخیال و راحته

منم قصد ازدواج ندارم

ولی ازش خوشم اومده

رابطه ای نداشتم تا حالا

تجربه ندارم که بدونم باید چیکار کنم

._.

چه جسارتی داری تو دختر  دوست بابات اخههع 😂  اگه می‌گفت نه میخواستی چکارکنی ؟

فهمیده بودم چشمش دنبالمه تازه یک سالم یواشکی دوست بودیم اصن یه وضعی خودشو کشت تا من و بگیره دائم التماس پدرم و کرد الان یک ماهه سر زندگیمم چند روز پیش اولین سیلی ام بهم زد یعنی باید مدال افتخار بهش بدن که اینقدر زود شروع کرد

نازنینم💜
یعنی پسره یه کاری کرده بود عاشقش بشه شت:/

کاری نکرده بود دوستم عکساشو دیده بود و ویدیو هاش خوشش اومده بود 

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
غیر مستقیم یعنی چی اخه کلا بچه های ما باهم راحتن یکی دوبار باهاش حرف زدم واکنش خاصی نشون نداد به ...

اگه اون سیگنالی نمیده ولش کن. داری میگی از خانواده درستیم نیست. 

ببین الان اگه درِ دلتو بذاری و خودتو تو دردسر نندازی بهتره تا دو روز دیگه تاپیک بزنی از غم این ادم و دق دادناش دارم میمیرم. 

متاسفانه ادم درستی به نظر نمیاد در مورد خانوادش اطلاعات ندارم خودش هول و لاس زنه ولی دست خودم نیس ...

عزیزم میل خودته

ولی به نظرم فراموشش کن ، حست رو از بین ببر

راحت نیست ولی میشه

آهنگ های مرتبط با اون رو پاک کن ، سعی کن نبینی ایش ، سرت رو شلوغ کن...

و البته بگرد اگه حالت خوب نیست ، خوبش کنی .. ریشه ای ، درست ، از درون...

ببین اگه قصد ازدواج داری ازش بپرس پلن ات واسه اینده ات چیه؟؟ میخوای چکار کنی ؟؟ اگه دیدی ازدواج تو ...

من قصد ازدواج ندارم 

ولی رابطه هم تا حالا نداشتم

میخوام  این پسره اولی باشه

._.

پسری که درست نیست درست بشو نیست مگر اینکه خودش بخواد درست بشه وگرنه تو نمیتونی درستش کنی عمرتو احساستو واسه اینجور ادما تلف نکن