2777
2789
عنوان

حسرت داشتنش منو میکشه 😭 چیکار کنم

1902 بازدید | 116 پست

خیلی داغونم ، خیلی سخته کسی که همش تو رویاهات زندگیتو باهاش تصور میکنی ، همه لحظات خوب و بدتونو پیش بینی میکنی واسه خودت بعد یهو سر هیچ و پوچ بذاره بره و کلی حرف چرت و پرت بگه بعدم که بهش میگی چرا داری ازم میگذری بهونه بیاره و بگه من صد سال بگذره ام ازت نمیگذرم ولی گذشت و رفت ،😔 قسمت بدش اینجاست که داداش زنعمومه همش ازش چیز میز میشنوم هی میام فراموش کنم خواهرش با حرفاش قلبمو آتیش میزنه ، هیچکدوم از خانوادش راضی نبودن اما این میگفت من باهات زندگی میکنم نه اونا ، اما خودشم تنهام گذاشت ، چقدر رو حرفاش حساب میکردم ، اوایل چقدر مرد رویاهام بود ، مرد عاشق زندگیم چرا اینجوری شد 😭 اومد منو عاشق کرد تا به زندگی تو روستا و همراه مادرش راضی بشم گفتم قبول باشه چون دوستت دارم با اینکه من بچه تهرانم یک هفته ام نمیتونم تحمل کنم روستا رو ( نمیگم بده ولی من تواناییشو ندارم قصد جسارت ندارم خدانکرده) با تمام این شرایط دوسال به پاش وایسادم تا آقا گوسفنداشو کشاورزیشو جمع کنه بیاد شهر ما ، اول گفت میام بعد بهونه آورد که مامانم تنهاست و وقتی بهش میگم خب قبلا که ازم خواستگاری کردی ام تنها بود چرا اومدی سمت من منو درگیر خودت کردی میگه حالا که شده 😔 و با تو دوسال مجازی بودم با مادرم ۳۰ سال واقعی و عشق مادر فراتر از تویه با اینکه من اصلا هیچوقت از مادرش بدم نمیومد و چیز بدی نگفتم ولی این حرفا رو گفت بهم 

خیلی سختمه حسرت آغوشی که همش تصورش میکردم و هیچوقت نتونستم تجربه ش کنم رو داشته باشم 

حسرت فقط یکبار گرفتن دستاش 

حسرت یکبار محکم بغل کردنش و یک دل سیر نگاه کردن به چشمای خوشگلش 

ولی مجبورم دیگه هیچوقت نگاهش نکنم هر جا دیدمش باید گناهمو بدزدم 

برام دعا کنید خدا این قدرمو بهم بده آروم بشم چیو جایگیرین کنم فراموشش کنم لعنتی 

چند وقته رفته؟

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیکاری؟ 

انقدر پسر خوب با موقعیت خوب برات هست 

ول کن میرفتی روستا اذیت میشدی

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.

۷سال عمرمو به پاش گذاشتم رفت..ولی من هنوز زندم خواستم بگم نمیمیری ولی زجرکش میشی شابد خیلیا بگن میگذره فراموش میکنی فلان ولب حرف مفته.. عشقم نزدیک۳ساله رفته ولی من هنوزم مث روز اول عاشقشم...

چقد سخت چقد غم انگیز نوشتی دلم کباب شد

حقت این نبود

ولی اگه خودش رفته دیگه پی شو نگیر سخته ولی میگذره  

کاش میشد یه چیزایی رو تایپ کرد...

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

چند وقته رفته؟

نزدیک دوماه شده 

تو این دوسال ۱۵ بار قهر و آشتی کردیم سابقه قهر دو سه ماهم داشتیم ولی این دفعه امیدی ندارم اصلا ، میدونم اگه بهش برسم باهاش خوشبخت نمیشم ولی دلم لامصب نمیتونم فراموش کنم 

ولی از لحاظ منطقی واقعا جور درنمی اومدین تو زبون گفتن بخدا خیلی راحته ولی وقتی میرفتی تو زندگی کم میاوردی نمیتونستی اون محیطو تحمل کنی فرض کن هر روز دعوا داشتین بعضی وقتا دوس داشتن کافی نیست 

به حاطر اینکه الان احساس میکنی طرد شدی وقلبت ترک برداشته متاسفم 

اما حتی اگر ازدواج میکردید به خاطر اینکه احتمال دخالت خانواده ایشون وتفاوت فرهنگی ومالی  زیاده دچار مشکلات شدیدی میشدید که تبعات جبران ناپذیر تری داشت 

خیلی سخته اما به خاطر خودت هم که شده قوی باش واز این بحران عبور کن 

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...