2777
2789

باید بری دکتر بهت قرص مترونیدازول میده و چند تا قرص دیگ 

پدر و مادر عزیزم مرسی که توی هر شرایطی کنارم بودید شما بهترین من هستید این رو نوشتم ک همیشه یادم بمونه به یاد امشب و اینکه من از بدی بقیه قوی تر شدم ولی اینو فهمیدم هیچ چيز از هیچکس بعید نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه بیش از ۱۵ سال به خاطر خوردن یه خوشه انگره سمی گرفتار شدم والان هم ادامه داره اما تنها چیزی که یه خورده  بهتر کرده خوردن ادویه سیاه یا همون فل فل سیاه البته باید خودم آسیاب کنم چون هم گرمی ومقوی معده است

هلیکوباکتر منظورتونه یا میکروب ساده است?

حالت تهوع,نفخ مشکل گوارشی زیاد داری?

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱