2777
2789
چون گفتی میکروب گفتم باکتریه هلیکوباکتر هست که خیلی هم شایع هست رفلاکس معدهکلا با این فرق میکنه هم ...

دکتر آندوسکوپی کرد گفت هم رفلاکس داری هم نمونه گرفت جواب امد گفت مشکل هلیکوباکتر هم داری که بیسموت مترونیدازول اموکسی داد اما درد معده گرفتم در صورتی که قبلا درد نداشت زیاد

🧚🏻‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احتمالا بیسموت بوده 

آفرین بیسموت ساب سیترات

ولی همینا رو دکتر برای من نوشت

کلاریترومایسین رو چند روز خوردم

انقد تلخ بود شبها نمیتونستم بخوابم

روزا هم کلا دهنم تلخ بود

بوسیدمشون گذاشتم کنار قرصها رو 😁😁😁😁

(    )
آفرین بیسموت ساب سیترات ولی همینا رو دکتر برای من نوشت کلاریترومایسین رو چند روز خوردم انقد تلخ ب ...

از تلخی که نگم برات الان ده روز خوردم هیچی فرقی نکرده بدتر شده امشب دیگه گریم گرفت 

همش ی جاییم درد میکنه همسرمم کلافه کردم 😞

🧚🏻‍♀️
از تلخی که نگم برات الان ده روز خوردم هیچی فرقی نکرده بدتر شده امشب دیگه گریم گرفت  همش ی جایی ...

خب تا کامل خوب نشه دردها بخاطر مصرف زیاد آنتی بیوتیک بیشتر هم میشه

دوره رو کامل کن

ان شالله خوب میشی

(    )
من دو هفتس خوردم گفت خوب نشدب بیا انکار هوب نشدن برم بنطدتون پیشش میترسم اندوسکوپی کنه

ترس نداره ک 😂 الان آندوسکوپی با بیهوشیه

بعدشم اگه واقعا نمیخوای ، خب برو اگه دارو داد ک هیچ . اگه اندو نوشت نرو 😅

(    )
از تلخی که نگم برات الان ده روز خوردم هیچی فرقی نکرده بدتر شده امشب دیگه گریم گرفت  همش ی جایی ...

قطع نکنیا همینجوره داروهاش عوارض داره ولی خوب میشی منه بد بخت معده درد گرفتم روز ۴ ام دارو ها رفتم پیش یه دکتر احمق خدا نشناس قطع کرد دارو هامو😔 الان دوماهه معده درد دارم

درمان قطعی نداره چون یه نوع باکتری هست که بین یه لایه معده پنهان میشه که دارو اثر گذار نیست چرا که ه ...

شما ازمایشتون شماره چند بود واسه من ۲۳دکتر گفت ۸/۱۲مثبته واسه تو خیلی زیاده 

میکروب هلیو من در حد ۴۰۰ ایناربود. فقط و فقط با انتی بیوتیک دوز بالا اونم چند دوره خوب میشه نه هیچ چیز دیگه. در طول درمان و خوردن قرص بدتر شدن حال طبیعیه. ولی درمان و اصلا نباید نصفه ول کنی . میکروب معده حتما باید درمان بشه بعدها میشه زخم و خدای نکرده سرطان