2777
2789

من یک بار انجام دادم ولی من معتقدم که اون اتوکشی کراتین ، بدتر پدر مورو در میاره

موهای منو خیلی کشیدن ، خیلی موهام ریخت

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ميخواستم انجام بدم گفتن ريزش مو مياره ترسيدم بدتر شه موهام 

من اینقدر پفه ک با ریزشش مشکلی ندارم میترسم کلا خوب نشه یا اینکه کلی هزینه کنم دوباره خشکتر و بدتر شه موندگار نباشه 😐

🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃
من ميخواستم انجام بدم گفتن ريزش مو مياره ترسيدم بدتر شه موهام 

اگه مواد به ریشه برخورد نکنه ، ریزش نمیاره

باید جای معتبر رفت

ولی اون اتوکشی کراتین از نظر من مو رو اذیت میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

من الان ۶ ماهه.. اگ شامپو و ماسک خوب استفاده کنی و با حوصله سشوار بکشی میمونه.. برا من هنوز عین روز اوله فقط براق نیست.. ولی از ماه سوم چهارم ریزش شدید میگیری.. از اول قرص یونی زینک بخور برای جلوگیری از ریزش.

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

اتو ميكشن؟

آره دیگه محکم چندین دور باید اتو کنن 

اتو مخصوص داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یک بار انجام دادم ولی من معتقدم که اون اتوکشی کراتین ، بدتر پدر مورو در میاره موهای منو خیلی کشی ...

بعضی ها هم میگن بعد ی مدت موها از حالت اول هم خشک تر و وز تر میشه یا اینکه حالت چرب میگیره 

🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃
مگه خيلى ميكشن؟از همين اتو معمولياس؟!؟

نه گلم فک کنم اتویی ک دماش ب ۳۶۰ درجه فارنهایت برسه حداقل 

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز