2777
2789
اها منم چشمم ترسيده از ريزش ويتامينه مو ميتونه جاشو بگيره؟

اونام الکیه ، موندگاری نداره 

ولی بوتاکس رو نمیدونم ، بوتاکس مو هم داریم

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ويتامينه مو انجام بدم موهام لخت ميشه؟

نشنیدم لخت کنه بیشتر برای موهای آسیب دیدس در اثر دکلره و موخوره و..

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

اونام الکیه ، موندگاری نداره  ولی بوتاکس رو نمیدونم ، بوتاکس مو هم داریم

عزیزم بوتاکس یکم لختیش از کراتین کمتره و مواد مغذی و اینا داره.. ولی همون ریزش رو داره باز و مراحلشم همونه

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

خواهرم و دختر عموم پارسال انجام دادن راضی بودن 

باید جای خوبی بری که کاربلد باشه 

و اینکه بعدش هم شامپو و ماسک مو و روغن خوب بگیری برای موهات و بعد از حمام هم موهات رو با باد خنک سشوار خشک کنی 

شازده کوچولو گفت: به نظر میرسه آدم چیزای زیادی برای خوشبخت بودن لازم داره......گفتم:نه اینطور نیست. خوشبختی از بودن میاد نه از داشتن؛ از تقدیر و قدردانی بابت هرآنچه الان داری؛نه از عجله برای بدست آوردن چیزایی که نداری. آسون ترین و مستقیم ترین راهِ خوشبختی،خوشحال کردن آدمهایی هست که در اطرافمون هستن.   عشق رو باید با عشق ورزیدن یاد گرفت. همه ی ما توانایی عشق ورزیدن داریم، حتی با یه لبخند،چون این کار به همون اندازه به خود ما انرژی میده که به کسی که بهش لبخند زدیم  
ريزش نداشتن !؟

نه 

فقط کمی سرشون چرب تر شده بود نسبت به قبل و مجبور بودن زود زود برن حمام 

دختر عموم فکر کنم دوباره میخواد انجام بده 

خواهرم هم شاید تا عید دوباره انجام بده 

دوستم هم موهاش فر ریز تلفنی و پر و بلند بود خیلی ناز بودن ولی گفت خسته شدم دیگه ازشون خیلی دردسر دارن رفت صافشون کرد اونم راضی بود 

شازده کوچولو گفت: به نظر میرسه آدم چیزای زیادی برای خوشبخت بودن لازم داره......گفتم:نه اینطور نیست. خوشبختی از بودن میاد نه از داشتن؛ از تقدیر و قدردانی بابت هرآنچه الان داری؛نه از عجله برای بدست آوردن چیزایی که نداری. آسون ترین و مستقیم ترین راهِ خوشبختی،خوشحال کردن آدمهایی هست که در اطرافمون هستن.   عشق رو باید با عشق ورزیدن یاد گرفت. همه ی ما توانایی عشق ورزیدن داریم، حتی با یه لبخند،چون این کار به همون اندازه به خود ما انرژی میده که به کسی که بهش لبخند زدیم  
نه  فقط کمی سرشون چرب تر شده بود نسبت به قبل و مجبور بودن زود زود برن حمام  دختر عموم فک ...

میشه مثل زمان های عادی راحت با کش ببندیم یا کلیپس یا نه

🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃
میشه مثل زمان های عادی راحت با کش ببندیم یا کلیپس یا نه

آره خواهرم میبست 

2790
2778
2791
2779
2792