2777
2789
عنوان

تئاتر

5957 بازدید | 32 پست

سلام دوستان😀✋🏻

بنده علاقه زیادی به فعالیت در زمینه تئاتر دارم از طرفی هم در کودکی کار تئاتر انجام دادم.

حتی چند سال پیش ، تقریبا شش سال پیش،دو تا فیلم برای یک جشنواره ساختم که یکیشون برنده شد

اما چون آدم مذهبی هستم و فضای تئاتر با تعاریف بچه می دونم شرایط سختی رو برای من ایجاد می کنه...

اما بازم خواستم از دوستان هنر و افرادی که تجربه دارند نظر بگیرم تا منو راهنمایی کنن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

یکی از آشناهای ما کارگردان تئاتره همیشه میگه آلوده ترین فضا رو داره برای خانوما که هیچی...

الان روغنفکرا میان میخورنم😉

ولی خودتون هم خوب میدونید چه خبره

کافیه یه سر بزنید تئاتره شهر چهارراه ولی عصر.... 😕

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از آشناهای ما کارگردان تئاتره همیشه میگه آلوده ترین فضا رو داره برای خانوما که هیچی... الان ...

آره🥲🥲منم دایی دوستم و چند تا از دوستام تئاتر شهر کار کردن،اونا هم میگفتن اوضاع خوب نیست مخصوصا من که مذهبیم.باز تئاتر های شهرستان اینا نرمال تره...😭😭نمی دونم چ کار کنم خیلی دوست دارم بازم کار کنم

تئاتر شهر چه خبره عزیزم؟ شما چی دیدی؟

نه کلا فضاش متفاوته نسبت به کارهای دیگ،یکم روابط پیچیدست،من دوستام کار کردن تئاتر شهر دیگه می دونم واسه یه آدمی مثل منکه خیلی سخته ولی نمی‌دونم بازم گفتم از بچه ها بپرسم

نه کلا فضاش متفاوته نسبت به کارهای دیگ،یکم روابط پیچیدست،من دوستام کار کردن تئاتر شهر دیگه می دونم و ...

عزیزم من سالهاست که در سینما فعالیت میکنم 

قبل از اون هم سالها رادیو ،تئاتر و فرم کار کردم .. هم بازیگری و هم کارگردانی .  

عزیزم من سالهاست که در سینما فعالیت میکنم  قبل از اون هم سالها رادیو ،تئاتر و فرم کار کردم .. ...

خب پس به نظرتون من اگر برم داخلش برام سخت نیست؟

باتوجه به اینکه آدم مذهبی هم هستم🥺🥺اینقدر تعریف بد می کنن آدم نمی دونه چ تصمیمی بگیره

البته من خیلی قبلا دو تا کاز تئاتر داشتم اما من تقریبا بچه بودم و اینکه شهرستان بودم، الان نمی دونم چطوریه

میشه راجب فضاش توضیح بدید و اینکه چند وقت پیش یکی از دوستام میگف اگر مذهبی هستی نرو حتی یک درصد هم احتمال پیشرفت نداری🙃

خب پس به نظرتون من اگر برم داخلش برام سخت نیست؟ باتوجه به اینکه آدم مذهبی هم هستم🥺🥺اینقدر تعریف ب ...

عزیزدلم فضای تیاتر و سینما صمیمی و دوستانه هست و قطعا با اعتقادات و باورهای یک فرد مذهبی همخونی نداره .. مثلاً خیلی طبیعی هست با هم دست بدید ..کنار هم بشینید .. راحت باشید ( منظورم از راحت چیزی نیست که عامه فکر میکنند! اینکه به جنسیت فکر نکنی و فقط و فقط در نقش و حال و هوای سناریو فرو بری) پس به نظر من اصلاً برای شما که پایبند چهارچوب های ذهنی خودتون هستید مناسب نیست .. در این حرفه شما پوشش و نوع لباست رو طراح لباس و کارگردان انتخاب می‌کنند ..نمیتونی بگی نه! من موهام نباید بیرون باشه و لباسم فلان .. 

بهت پیشنهاد میکنم در زمینه ی نویسندگی و فیلمنامه نویسی خودت رو محک بزنی.

عزیزدلم فضای تیاتر و سینما صمیمی و دوستانه هست و قطعا با اعتقادات و باورهای یک فرد مذهبی همخونی ندار ...

بله بله منم منظورم دقیقا همین فضا بود،اتفاقا کلاسای فیزیکال بدن رو می دیدم یه مدت و قطعا کلاسا طوریه که همه با هم راحت ترن و صرفا تمرکز روی کار هست...اگر منظورمو در کامنت قبلی بد گفتم ببخشید 

ولی می دونید متاسفانه داستان اینکه من با گریم و لباس های اجرای صحنه ممکنه مشکل نداشته باشم یا حداقل اگر بشه در تئاتر های مذهبی یا موارد کودک کار کنم اما ترسم از چیز دیگریه مثلا دوستم میگفت اینکه تو بلند بشی بعد کار گریمتو بشوری و نماز بخونی ممکنه براشون تعریف نشده باشه، دوستم خودش تئاتر شهر بوده مدت کوتاهی، قطعا تعیین چارچوب باعث میشه یک بازیگر محدود بشه، و وارد فضای گسترده آرتیست ها و بازیگری و اکت های مختلف نتونه بشه اما چون خیلی علاقه دارم به نظرتون بازم به طور محدود می تونم کار کنم؟آیا خانمی مذهبی تا حالا تئاتر بوده؟

و اینکه حالا که در زمینه کارگردانی تجربه دارید،میشه بگید اگر بخوام فعالیت کنم از کجا شروع کنم و چند کتاب ب بنده معرفی کنید یا اینکه برای فیلم نامه نویسی چه کتابی مطالعه کنم؟,🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بله بله منم منظورم دقیقا همین فضا بود،اتفاقا کلاسای فیزیکال بدن رو می دیدم یه مدت و قطعا کلاسا طوریه ...

عزیزدلم به محض اینکه برای گروه محدودیت ایجاد کنید خود به خود کنار گذاشته میشی .. موردی که مثال زدید .. پاک کردن گریم اصلا قابل هضم نیست .یا اینکه فقط نقش های خاص بازی کنید .. چرا که شما همواره انتخاب میشید. 

اصول فیلمنامه نویسی سید فیلد رو توصیه میکنم ❤️

عزیزدلم به محض اینکه برای گروه محدودیت ایجاد کنید خود به خود کنار گذاشته میشی .. موردی که مثال زدید ...

بله دقیقا،من قطعا باید طوری بتونم کار کنم که انتخاب بشم نه اینکه انتخاب کنم...

چه قدرررر زیبا راهنماییم کردید ، من از شما بسیار ممنونم و امیدوارم در زمینه ای که فعالیت می کنید همیشه موفق باشید اگر کار تئاتر داشتید خوشحال میشم بم اطلاع بدید تا بیام از نزدیک نمایش شما رو ببینم♥️🧡🙏🏻

بله دقیقا،من قطعا باید طوری بتونم کار کنم که انتخاب بشم نه اینکه انتخاب کنم... چه قدرررر زیبا راهنم ...

ممنونم عزیزم بابت اینهمه انرژی خوب🌹 

برات بهترین هارو آرزو میکنم ❤️ 

سالهاست که از تئاتر دور شدم و کار تصویر میکنم. 

❤️😘🙏

ممنونم عزیزم بابت اینهمه انرژی خوب🌹  برات بهترین هارو آرزو میکنم ❤️  سالهاست که از تئات ...

شما بزرگواری🙏🏻 سپاسگزارم ،منم براتون بهترین هارو آرزوی می کنم، ان شااللّه موفق باشید😊♥️

لطفتون پایدار😍🧡

ببین گلم یه مدت من بخاطر کاری هر روز یا چند روز در هفته اونجا بودم...

اونجا اصلا براشون فرق نمی کنه زنی مردی چادری ای تنهایی و.... فقط پیشنهادهای پایین تنه ای میدن...

بارها و بارها به چشم دیدم مردها مزاحم مردها میشن😐

پر از لز و تن فرورش و.... یه چیزایی دیدم که کسی میگفت عمرا باور کنم... بگم لغو میشم😬

راه هم که میری بوی گل و علف و ماری و.... مثل اکسیژن پخشه

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  

فکر کنم شما هنری بودی و الان میای نیگی نه اونجا نماز جماعت هم برگزار میشه😁

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز